OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 4 de desembre del 2013

EIXIDA A BENAVITES (04/12/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Paterna/València.
Lloc de destí: Benavites.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, David, Vicent i Tomás i des de Paterna: Quique. Des de València: Julio. De paisà, a peu i des de Benifairó: Joan.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Ventorrillo-Benavites (esmorzar, Bar Nou Ambient)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall. 

Esmorzar: Ja són dos les setmanes que comptem amb la companyia de Julio. Donat la bona propaganda que fem dels esmorzars d'entre setmana dient que superen als dels cap de setmana, li ha despertat el cuquet i està assaborint insitú els bons entrepans, a més a més de la bona tertúlia que s'estableix, amb calma, pausada i sense soroll. Com diu Joan, l'eixida dels dimecres és per a gaudir de la tranquil·litat de la ruta i del raonament de la taula.
Els entrepans han estat repartits en dos tongades, els que mantenim el clàssic llomello amb pisto i els innovadors que els agrada investigar nous sabors i han canviat el pisto per la sobrassada. Aquests han quedant ben servits de sobrassada, els han omplit el pa amb una bona llesca de sobrassada com si fos una tallada més de llomello. El més remugador, Pedro, que quan no per falta de gasto, que quan no per massa, com ha estat el cas d'avui, sempre treu pegues. La resta hem engolit sense cap objecció ajudant-nos de la ceba i picants en vinagre i el vi fres o calent que acompanyat de la llimonada a arrodonit el menú. Per acabar en els carajillos i dels que Pedro no ha complit el compromís adquirit el dissabte, de pagar-los a Jose (almenys) i a Joan. Ja se sap, "donde digo Diego digo digo". 

Ressenya: Des del lloc d'eixida la polèmica estava servida. Jose tenia un missatge de Juilio dient-li que havia quedat amb Pedro en no se quina redona de dalt de no sé quin pont per on passa el riu Palancia. O siga, embolics de Pedro que mai troba una identificació apropiada per a cada lloc. Tan fàcil que és quedar en El Ventorrillo, Rotonda de Petrés, Opel de Sagunto, etc, etc. No ell ben complicat. Total ja eixim despotricant i pegant-li la vara. Seguim al nostre aire i a l'altura d'Alfara Pedro s'avança per tal de complir la seva cita, els demés continuem al nostre ritme i pensant que alguna cosa eixirà i que Julio és una persona adulta, amb molt de món i que no li resultarà difícil arribar al lloc, a més a més ja hi havia estat alguna vegada i collons, és del terreny, no estem en la "Conchinchina". La cosa al final no ha tingut sorpreses. Tots hem anat al encontre de Julio amb una diferència de 100 metres, a més a més Julio venia ja acompanyat de Quique que ha fet de granera i tots junts, mantenint les distàncies, hem fet cap al bar, on Joan ja estava a la guaita.
La tornada, com sempre, amb el cap catxo i fora de parlar, pedalejar i més pedalejar i per Moncofa cap a La Vall.

Km totals: 62km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada