OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 11 de desembre del 2013

EIXIDA A CÀRRICA (11/12/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Càrrica.
Equip: Jose, Pedro, Tomás, Vicent i Joan. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Soneja-Segorb-Càrrica (Esmorzar, Bar Serapios)-Segorb-Soneja-El Juncar-Algar-La Vall d'Uixó.


Esmorzar: Bon esmorzar com és costum en aquest bar i excel·lent tertúlia que ha allargar l'esmorzar més del que deuríem i si a més a més ha hagut repeteixo de carajillo, la cosa es complica. Ja he fet més d'una vegada la reflexió d'acurtar el temps de l'esmorzar; però sembla que estem tant a gust xerrant que no reparem en el temps. Com diu Joan, hi ha que gaudir d'aquests moments.

Ressenya: El que en un principi creava dubtes de si l'elecció a Càrrica hauria estat un bon encert pel fred d'aquest dies, després del dia núvol que s'ha presentat ha resultat una marxa sense gens de fred i hem fet un recorregut plaenter. Les anècdotes del dia les han protagonitzat Vicent i Pedro. 
Vicent perquè s'ha fet totes les redones de la ruta més d'una vegada. De segur que el seu comptaquilòmetres ha marcat més d'algun quilòmetre que la resta.

Redona de Sot de Ferrer
Redona de Soneja
Redona de Geldo
Redona del Juncar
Redona d'Escales
Redona del Pinyal
Crec que no me'n deixat cap.
I Pedro, perquè ha deixat pel camí part del seu equipament, cansat de suportar les crítiques del seu cunyat que sempre li està tirant en cara que va vestit igual que "el tio Farra". Així que en un contenidor que hi ha en l'entrada a la discoteca La Masia ha llençat els guants i al tornar no ha volgut parar a llençar el culot per no llevar-se les sabates; però si que l'ha destrossat i ha assegurat que en arribar a casa el llença al fem.
Contenidor on Pedro ha llençat els guants

Km totals: 67km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada