OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 21 de desembre del 2013

EIXIDA A PETRÉS (21/12/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó.
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Tomás. Vicent, David i Jose Carlos. Des de València: Julio. De paisà: Joan i Javi.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.


Esmorzar: La grata sorpresa ha vingut de Javi que s'ha arrimat a compartir taula amb la penya. No ha hagut massa mal de cap alhora de demanar els bocates, tots ens hem repartit entre els de calamars (amb all-i-oli/pebrera) i de puntilles amb all-i-oli. El bar estava de gom a gom i el servici ha costat gaire, per tant els cacaus, olives i vi amb llimonada per un tub han ajudat en l'espera. En els carajillos hem tingut la coca que ha portat Joan.

Ressenya: Per segon dissabte consecutiu no hem eixit alhora. Aquesta vegada per culpa d'un mal entès entre els dos cunyats. Pedro ha arribat alhora; però en arribar ens anuncia que Joan vindrà més tard i prou. Així que ens quedem esperamt fins prop de les 8:30h. En el temps d'espera més d'una vegada li hem preguntat a Pedro que és el que havia parlat amb Joan i que tanta tardança no era normal . La resposta sempre era la mateixa, esperava a la filla i que es retardaria una mica. En eixes hem quedat i hem mogut. Quan ens veiem en Joan ja eixirem de dubtes. Per recuperar el temps perdut hem acurtat sense passar per Algar, no sense tenir que anar arreant a Pedro, que mostrava certa mandra després de que la nit anterior havia estat de sopar familiar. En passar per Algimia ha omplit aigua de la font i qual medicina miraculosa, s'ha despertat i ha començat ha fer arrencades i allà on la carretera s'empinava llençava un atac. Jo per decisió amb mi mateixa he optat per no demostra-li més vegades que no té res a fer i me quedat al darrere però pegat al cul. Avuí s'han animat Vicent i inclòs Tomàs que totes les vegades han acabat passant-lo i tirant-li per part de Tomás la frase: "Cuatro primeros y dos segundos"

En arribar al bar i aparèixer Joan tots a una ens hem encarat per retreure-li el mal queda; però ell ràpidament s'ha defensat tirant-li totes les culpes a Pedro que no sap escoltar amb la frase: Tens sordesa testicular, perquè et passes pels collons el que escoltis.
La tornada sense sobresalts fins el tram de Moncofa a La Vall, on Jose Carlos, que tota l'estona ha estat seguint-nos (tornava a la penya després d'una llarga temporada), s'ha posat davant i s'ha despertat, imposant un ritme més viu i que tots hem suportat menys David que ja al final ha decidit deixar-se caure.

Km totals: 63km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada