OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 28 de desembre del 2013

EIXIDA A ESLIDA (28/12/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó.
Lloc de destí: Eslida.
Equip: Jose, Pedro, Vicent i David.
Ruta: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Artana-Eslida (Esmorzar, Bar Paquita)-Artana-La Vilavella-Nules-Moncofa-La Vall d'Uixó.


EsmorzarTot ha estat com sempre fins al segon carajillo que ha demanat David per a convidar-nos i que després d'una espera de tres quarts sense servir-nos hem decidit alçar-nos de la taula i no esperar més. Ja en la barra Vicent i el cambrer s'han acusat l'un a l'altre de que Vicent no tenia la nota i el cambrer que si li la deixada. La Paquita ha eixit de la cuina a posar pau i a demanat disculpes i dient que tot es deu a un dia molt atrafegat per la quantitat de gent que hi havia. Si ho voliem enseguida ens ho servia allí mateix a la barra. No gracies, ens anem. Bon any. Així que ens hem quedat sense i no sabem si amb la intenció de David de convidar-nos es pot considerar com a valida la convidada o tindrem una segona oportunitat. És curiós; però l'anterior vegada que vam estar, ja va ocórrer una cosa semblant. El que va convidar al segon carajillo va ser Pedro. Aquesta vegada si els van servir; però alhora de pagar Joan va formular la queixa a Vicent de que el primer carajillo no havia valgut res i no va cobrar el segon. Total que a Pedro li va eixir debades la convidada i fins avui no ho ha tornat a intentar, ja que ell diu que amb la intenció ja val. Si després de que anem de tant en tant eixim a embolic per visita no sé com quedarem amb la nostra estimada Paquita.


Ressenya: Ruta relaxada, amb una mica de vent lleuger a l'anada i més fort a la tornada. Sempre és una satisfacció apropar-se a la Serra Espadà i recordar que la carretera en alguns llocs té desnivell i que de tant en tant cal castigar les cames que s'han habituat massa al pla i ens trobarem que hi haurà dia que una petita pujada se'ns atragantarà.
Coll d'Artana
Km totals: 54km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada