OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 9 de setembre del 2020

EIXIDA A TORRES, TORRES

AMB MAL GUST DE BOCA
He escollit aquest títol, perquè l'eixida d'avuí ha tingut com ha destí d'aturada d'esmorzar, el poble de Torres, Torres, que no sé si dir, que després d'Eslida, amb el bar la Paquita, que tots sabeu és el nostre primer lloc preferit per la seva història, moltes voltes referida, sigui Torres, Torres el segon lloc sentimental amb el bar Martí. 
Es dona la circumstància que el bar Martí ha tancat (actualment per cessament de l'activitat) i hem tingut que recórrer al bar Restaurant Torres Torres, cosa que ja va ocórrer en juny de l'any 2014 (en aquell moment el tancament del Bar Martí va ser circumstancial). Cal dir que per a l'eixida d'avuí ja teniem programat esmorzar en aquest lloc, donat que la visita al bar Martí de l'anterior vegada, amb el nou propietari, no va ser satisfactòria.
Han passat doncs 6 anys des de l'última vegada que estiguérem en aquest bar. Exactament va ser la primera eixida després de l'estada en Griegos (maig 2014), recordatori que ha provocat la menció de David, que va estar en aquell esmorzar i que ens ha produït un mal gust de boca. I és que la referència d'aquell any, segons recordatori de Vicent, a més a més de la presència de David es caracteritzà per la convidada a l'esmorzar d'ell. Aquella eixida tingué lloc el 25 de juny de 2014. 
Consultant l'historial d'aquest bloc cal fer un aclariment, i és que no va ser aquest dia el primer després de la tornada de Griegos, sinó que vam estar abans, a primers de juny, concretament el  4 de juny de 2014, això si, en aquesta no va estar David: però se dóna la casualitat de que també vam estar convidats a esmorzar, en aquest cas per Pedro. Destacar que avuí cap ha seguit aquella gentilesa i hem eixit  a tant per cap.
 
DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte (09/09/2020)
Llocs eixida: La Vall d'Uixó, Moncofa, Nàquera, Ribarrotja, Paterna i Faura
Bici: BTT i CARRETERA
Destí: TORRES, TORRES
Components: Pedro, Joan, Vicent, Jose, Paco, Eliseo, Javi, Antonio, Quique i Toni.
Esmorzar: Restaurant Torres Torres
CRÒNICA
Es continua el programa de concentració en ruta amb els diferents component de la Penya. En el cas d'avui ha hagut una variant, sols hem fet troballa amb els de Moncofa en la Redona de Xilxes, contant amb la companyia de Paco Falco que ha preferit gaudir del nostre recorregut plaent, en compte de l'exigent dels Bons Homes, després de l'aturament estiuenc. La resta de component han acudit directament a Torres, Torres, també amb la novetat de la presència de Quique. No ha hagut cap excentricitat, tots hem rodat amb tranquil·litat i conversant amb alternança.
L'esmorzar ha estat en la línia dels considerats clàssics, on els entrepans han tingut com a base la truita (creïlla, ceba, carxofa i francesa), variant la resta del contingut segons l'oferta. Com no, els cacaus i olives amb la beguda de costum (cervesa, vi i llimonà). Per acabar els "carajillos" (conyac o rom), cafès i tallats. El preu el correcte, 6€ el bocata senser i menys el mig.
La conversa ha girat al principi amb el recordatori esmentat a l'inici d'aquesta crònica i la resta, majoritàriament a un altre recordatori, l'eixida al Matarranya de juliol de 2015. Tema que ha sorgit per la presència de Paco, que ha servit per a rememorar el protagonisme dels tresorers de l'estada, Pedro i Xavier Pagés. Ha servit per riure-nos una bona estona.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada