OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 4 de juny del 2014

EIXIDA A TORRES, TORRES (04/06/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Faura/Paterna.
Lloc de destí: Torres Torres.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Tomás, Joan i Vicent. Des de Faura: Toni. Des de Paterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Nules-Xilxes-Almenara-Petrés-Albalat dels Tarongers-Estivella-Torres Torres (Esmorzar, Restaurante Torres, Torres)-Algimia d'Alfara-El Juncar-Algar-La Vall d'Uixó.


Ressenya: Ruta al revés que de costum. En comptes d'anar per Algar hem anat per La Vilavella. Una altra vegada l'havíem feta baixant per Xilxes i pujant per Les Valls, en aquesta ocasió ha estat més llarga i hem rodat per Petrés. Una punxada de Vicent ens ha retardat 10 minuts, cosa que ha intranquil·litzat a Quique que en no veure-nos arribar ens ha trucat per comprovar si anàvem o havíem canviat de lloc. Sempre passa el mateix, estàs pensant si trucar o no trucar i quan et decideixes a fer-ho va i ja estan aplegant.
En la porta del bar Martí estaven Quique i Toni; però ens hem topetat en que el bar estava ple i hem tingut que anar en busca d'un altre per fer cap, seguint la recomanació d'un client del bar Martí, al restaurant Torres Torres. No ha estat mal el nou descobriment. 

Aquest lloc té una sala gran, tots gent llauradora i omplin taules en gran grup amb l'esmorzar de casa. Ens han preparat un bons bocates i no han faltat els cacaus, les olives i la cebeta en vinagre. Una ampolla més de vi o cervesa no hauria vingut mal per ajudar a empassar els últims mossos. Els pertinent carajillos i alhora de pagar NOTICIA, PEDRO S'HA AVANÇAT A LA BARRA PER A CÓRRER EN LES DESPESES DE L'ESMORZAR. Sembla que finalment va agafar l'onda del dissabte i ha vingut en la cartera preparada.
La tornada ha estat més curta i només hem tingut que sortejar la pujada del Juncar per d'allí encarar-nos cap a La Vall, parant al banquet de l'eixida i fer una estona de xerrada no sense abans, el maleducat de Pedro, haver despatxat del banquet a dos dones majors que estaven descansant. El nerviós no es pot controlar. 
A les rodalies de La Vall, Pedro ens convidava a cervesa en Xilxes i nosaltres li hem contestat que si en la Vall no en tenia. Si, si tengo, vale, venid a mi casa. 
Estant en el banquet li hem recordat que hi ha de la cervesa. Si vamos a mi casa; però li hem suggerit que les portés aci i amb aquesta postura ens hem quedat sense cervesa.
Aquesta caixa forma part de l'oferta que va agafar Pedro per les festes de la Colònia i que no para d'oferir-nos-les. Va, fem un sacrifici i a la pròxima agafem la convidada, que ara que ve la calor no ens vindrien mal i no sia cosa que li caduquen. 

Km totals: 69 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada