OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 22 de juny del 2014

EIXIDA A PETRÉS (21/06/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Xulxes/València.
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Tomás, David, Jose Carles, Mª Pilar i Joan. Des de Xilxes: Quique. Des de València: Javi.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.

Ressenya:
Be, sembla que sinó estic no hi ha crònica. Estic pensant que haurà de crear-se un llistat i seguint un ordre establir qui és el que té que fer la crònica i que tots participeu. En un principi per garantir que si falta algun no és perdi la crònica i sobretot per una raó molt fonamental, s'aconseguirà més varietat i poder llegir escrits des de òptiques diferents.
Així que aneu preparant-se que en la propera eixida farem el llistat.
L'eixida d'aquest dissabte a més de la meva reincorporació, té la continuïtat de Javi. Ja són dos dissabtes que ix i esperem sigui el principi d'una seguida definitiva. Va ser el que es va encarregar de comprar la coca de nous que per cert estava com mai. Uns xupitos, detall de la neboda de Joan, van arrodonir l'esmorzar.
La ruta no ha tingut res d'especial. Ressaltar el fet de que per fi tota La Morralla ha seguit el camí oficial i ningú s'ha anat per les travesses.


Km totals: 68km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada