OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 28 de juny del 2014

EIXIDA A PETRÉS (28/06/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa/València/Faura.
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Tomás i Joan. Des de Xilxes: Pedro. Des de Moncofa: David. Des de València: Javi. Des de Faura: Tony.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.

Un dia más sin Julio Amb aquesta frase Tony va esclatar en descobrir que Julio no hi era una setmana més a taula.
Ressenya: David. 
Tal com ha manat el cronista oficial, ( com molta gent per estos dies) huí me toca a mi, així que intentaré complir. Per tant, la Crònica comença a l'hora d'esmorzar, on ens hem trobat tots. Encara, que algún comentari diu que Pedro no havia puntuat en cap dels intents que ha fet de La Vall a Pertrés.
L'esmorzar, ha estat bo, amb "piropos" i una amena i llarga tertúlia amb coca petresana inclosa. No per Sant Pere perquè falta un dia. Segur que serà per el dimecres.......


Després de quedar amb Javi per al proper dissabte, hem tornat a una bona marxa, amb algú "amago" d'escapada Peter volia però, no podía i ha dedidit esperar. "Vale más ser cabeza de ratón que cola de león". O és a l'inrevés Pedro?
A la Llosa ens hem agrupat tots i així s'ha rodat fins al Simba on David ha desviat la ruta fins a la Platja de Moncofa per passar pels melonars del camí la Cosa. Supose que algo hi hauria que afegir repecte a l'eixida de La Vilavella i al Randero. Ja ho direu.


NOTA: JO JA HO HE DIT EN EL COMENTARI. FEU LA RESTA EL MATEIX (Jose)

Km totals: 74km.

1 comentari:

  1. Agafant el guant de David que incita a la resta a afegir els espais de la ruta que ell no ha cobert jo apuntaré breument que abans d'arribar a l'esmorzar la volta ha estat pel Juncar i que Pedro, com molt bé havia escoltat David, havia mort en l'intent totes les vegades que s'ha escapat inclòs en una aparició sorprenent de Mª Pilar i Jose Carlos en la pujada de l'eixida de Torres Tores i que davant de la provocació de la neboda al tio no va dubtar i que a la fi Mª pilar va renunciar per girar-se cap a la Vall i ho va culminar Jose Carlos guanyant-li dalt. En la següent pujada que ve a continuació abans de baixar cap a Estivella la provocació ve per par de Pedro que a una distància de 100m menejava el cul i es girava. Jose agafa eixa insinuació i llançant la bicicleta se l'engolí en qüestions de segons. "Que borde eres Jose, me pensava que eras mi cuñado Juan". La tercera i última abans de l'esmorzar ha estat en la mateixa entrada a Petrés on s'ha avançat en el tram nou i José ha provocat a Joan dient-li que el cunyat t'ha reptat. Joan no ho ha dubtat i novament Pedro ha estat cadàver.
    En la tornada el tros de després del Simba no ha tingut res destacable hem anat tots junts amb parada en la font de La Vilavella on els cunyats ja porten unes dies que s'han enconyat en beure aigua caldosa.
    SENYORS DE LA MORRALLA JA VEGEU QUE L'APARTAT DEL COMENTARI ES PER A FER US D'ELL I QUE NO ÉS GENS COMPLICAT. SOLS TENIU QUE ADQUIRIR EL COMPROMÍS

    ResponElimina