OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 28 de setembre del 2020

EIXIDA A BENIFAIRÓ DE LES VALLS

Tornar sobre els seus passos 
(Reprendre una cosa interrompuda, tornar a començar)
- TOMAS -

Com el Benjamí, 
que pedalejant, pedalejant va perdre el camí
(Despistat)
- PEDRO-

Fer com aquell que no hi sent 
(Fer-se el sord o el desentès)
- JOAN-

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte (26/09/2020)
Llocs eixida: La Vall d'Uixó, Moncofa, Nàquera, Ribarrotja i Faura
Bici: BTT i CARRETERA
Destí: BENIFAIRÓ DE LES VALLS
Components: Pedro, Joan, Vicent, Jose, Paco, José Vicente, Tomás, Eliseo, Javi, Antonio i Toni.
Esmorzar: Bar Splay

CRÒNICA
L'eixida d'avui a l'anada la resumiria en una moneda.
Per una cara tenim la gran noticia de la tornada de Tomás a la penya.després de tornar a passar per la ITV. Però ja se sap, qui té força de voluntat no es ve mai avall i torna a prendre el vol i ja el tenim de nou per compartir més matins de convivència. Benvingut una vegada més i a seguir.
L'altra cara de la moneda ha estat la distracció de Pedro, que ha agarrat un camí diferent a la resta; però que com bon corder, ha arribat al seu pessebre. Dos grans amics per a compartir una moneda.

L'esmorzar ha estat. com sempre que anem a Benifairó de les Valls, al bar Splay. Des de que estem passant per aquesta pandèmia busquem bars amb terrassa. La concentració en la taula s'ha produït per blocs i en horaris diferents. Degut a la distracció de Pedro, els membres de la penya que hem eixit de La Vall-Moncofa he degut canviar l'itinerari per tal de fer la recerca de Pedro, cosa que en no tenir èxit, part del grup (Joan, Tomás i Jose) s'han quedat en el bar per guardar lloc i la resta (Vicent, Paco i Eliseo) han seguit per tal de trobar-se com de costum en Javi i Antonio. Entre tant, la paloma missatgera, s'havia trobat abans en Javi i Antonia i al poc amb els altres, mitja volta i entre renecs de Pedro i justificacions inexplicables han arribat al bar. No hi havia hagut prou durant el camí, calia seguir en la taula i buscar culpables, tot i el avís de Paco de que deixara el tema. Doncs així ho deixem. 
Tancat el tema hem pogut continuar en l'esmorzar i xerrant amb harmonia.
La tornada ha tingut com a protagonista el cunyat. Avui tots dos han volgut donar la nota. Tots els que veníem cap a La Vall ho fèiem relaxadament i pensant que tranquil·lament arribaríem en lloc; però poc abans d'arribar a Almenara, Joan pren la decisió d'anar per la cantera, prèvia consulta en marxa en Jose, de si li pareixia bé, contestant-li que el que digui Tomás. La cosa és que en arribar al camí de la cantera es tira per ahí. Tomás fa l'observació de perquè i Jose li contesta que tu decidies. Ell no sap res. Retret a Joan, que ix com sempre, tu m'has dit que Tomas si.... Res, que avui ens hem trobats sense pensar-ho en dos costeres. Aquest matí, la pujada de Xilxes per una distracció, en busca de Pedro i al tornar la Cantera, per un mal entès.  
Al final la cosa ha acabat en unes bones cerveses en casa Vicent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada