OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 13 de gener del 2016

EIXIDA A ESLIDA (13/01/2016)

De tant en tan i menys del que ens agradaria ens deixem caure per Eslida. Avui ens hem encaminat molt il·lusionats a gaudir de l'enyorat esmorzar de la Paquita i en trobar-nos i escoltar el seu crit de rebuda "Ei vallerets, vallerets!"; però no l'hem vista, segurament li ha arribat la merescuda  jubilació i sols es deixa caure els caps de setmana. 
Però abans d'arribar a la taula hem gaudit del recorregut amb una primera part plana entre tarongers dels termes de La Vall, La Vilavella, Betxi i Onda i una segona part muntanyosa entre boscos dels termes d'Artana i Eslida. Sense dubte, la ruta ideal per a la bicicleta de muntanya amb el privilegi de contemplar les esveltes Penyes Altes.




La volta ha resultat més llarga de l'esperada i hem arribat a les 10:30h. Però havia que arribar a Eslida, i és que no hem cansaré de repetir-ho, sempre que venim ens alegrem i ens trobem com en casa, només havia que mirar-nos les cares, totes manifestaven una gran satisfacció i el somriure no ha desaparegut en cap moment dels nostres semblants. Fins i tot Pedro, que sempre despotrica, ha claudicat davant l'evidència.
Una conversa distesa, amena, i gratificant ens ha ocupat fins a les 12:15h. Els dos rebentats han contribuït, amb els seu bon sabor a endolcir les paraules. Un d'ells convidada de Vicent, que recent arribat de Suïssa, no ha pogut tindre millor retrobament en la bici.
En passar per la barra, Vicent ens ha obsequiat en uns calcetins. Es d'agrair que ens consideren uns clients de tota la vida i ens els haja reservat.
La tornada directes a la Vall; però passant per Aigües Vives. Una breu parada al banquet, eren prop de la una i mitja, i a casa.
RUTA: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Camí Betxí-Travessa de Palos-Betxí-Camí d'Onda-Camí de Sant Francesc-Via Pecuaria-Penyes Altes-Artana-Eslida (Esmorzar bar Paquita)-Artna-Camí d'Aigües Vives-La Vilavella-La Vall d'Uixó.
Km: 64.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada