OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 9 de gener del 2016

EIXIDA A CANET D'ENBERENGUER (09/01/2016)

TENSIÓ EN LA MORRALLA
El seny fa que la sang no arribi al riu
Aquest bloc es considera com el referent oficial de la Penya La Morralla i a més a més s'entén com la corretja de transmissió de les activitats que realitza la penya. Doncs bé, segons es pot consultar en aquest bloc la convocatòria de l'eixida a Canet d'aquesta setmana indicava ben clar i destacat que no aniríem a esmorzar al bar Murillo, i que descobriríem un bar nou. La realitat ha estat ben diferent. Arribat el moment, com diu el refrany castellà "A rio revuelto ganancia de pescadores". Entre els que teniem clar que avui era el dia de trencar amb la rutina i fidelitat del bar Murillo, entre els que s'han fet el tonto i entre el que no s'entera o fa com que no s'entera o com diu l'altre refrany "Es fa el bobo per no anar a servir"; la cosa ha estat que, qui arriba primer pega primer i els de l'Horta, enganyats per Pedro, s'han encaminat al bar Murillo agarrant taula. Els de la Vall, venuts per un traïdor, hem fet cap al bar nou, i que per a que tot el món s'entere es diu BAR EL PASO DE CANET. En la porta d'aquest bar ja hem segut conscients de que la convocatòria pública del bloc no s'anava a complir; però per intentar-ho no es perdia res. Jose ha fet una trucada de telèfon a Javi per veure si arribàvem a temps i no havien entrat al bar Murillo. No ha hagut sort, ell hem confirma que seguint les indicacions interessades de Pedro ja estaven instal·lats. De fet Pedro, des de que va contestar a la trucada de telèfon de Javi per assegurar-se el lloc de l'esmorzar i en adonar-se de la cagada que havia fet, la seva reacció ha estat deixar-se caure, no seguir-nos, no atendre a les observacions de Joan perquè truca-se i rectificara i damunt de tot s'ha encaminat directe al bar Murillo. Així que en la porta del nou bar ens hem topetat sols Joan, Tomás i Jose. I així és on ha imperat el seny d'unes persones educades i amics dels amics, que tot i voler trencar la baralla, han mostrat el seu bon talant i amb les orelles catxes s'han encaminat cap el bar Murillo. La veritat que ens ha sabut greu; però com diu l'altre refrany castellà " Pelillos a la mar". 
Tots junt hem fet un esmorzar com sempre, si bé es notava, al principi, una mica de crispació en la forma de parlar per part de la gent ressentida; però res de preocupant, tan sols es volia manifestar el descontent. Una coca i repetició de carajillo ha acontentat al personal que s'ha emplaçat per la setmana que ve a Benavites i amb el missatge clar de que la propera vegada que tornem a Canet anirem al bar El Paso de Canet (Carrer Mediterraneo).
La crònica d'avui es queda en aquesta reflexió, que hem sap greu haver-la tingut que fer; però que espere hem comprengueu, ja que dedique moltes hores en el manteniment d'aquest bloc amb la confiança de que és d'utilitat i que serveix per a complir l'objectiu pel que està creat ,com és el mig de comunicació i difusió de la Penya.
Resum de l'eixida:
Morralleres participants: Des de La Vall: Pedro, Tomás, Joan i Jose. Des de l'Horta: Julio i Javi.
Lloc de destí: Canet d'en Berenguer
Ruta vallera: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia de Alfara-Torres, Torres-Els Valls-Canet d'En Berenguer-Esmorzar (Bar Murillo)-El Ventorrillo-Almenar-La LLosa-Xilxes-Nules-La Vila Vella-La Vall d'Uixó.
Km. totals: 73 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada