OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 18 de gener del 2016

EIXIDA A BENAVITES

16/01/2016   DISSABTE:

Joan i Pedro ja estaven esperant quan vaig arribar jo, Vicent, a les 8:10 h per haver hagut de tornar a per una braga quan ja estava a punt d'eixir. Avui falten David (problemes de salut de l'esposa), Josep (Sant Antoni de Montán) i Tomàs (problemes de salut del sogre). Be, ja estem tots, doncs en marxa.
I bona marxa. Es posa davant Joanet que s'amorra i agafa el "ritme de no parlar" com diria Jose i tira-li. La temperatura acompanyava. Vam eixir amb 8-9ºC i a mesura que avançàvem anava baixant, al Carmadai 7-8ºC, i ja en arribar a la redona d'Escales marcava 4ºC. El ritme ajudava a aguantar la gelor. En Algar ja haviem recuperat el retard de la'eixida (les 9 h). Seguim per Alfara, Algímia, Torres Torres, i ens enfilem cap a les Valls (la temperatura  6-7ºC). A 3/4 de 10 h haviem quedat amb Javi a la redona on conflueixen la general 324, la carretera de Petrés i la de Faura-Benifairó. Allà estava Javi (i Pedro, que se'ns havia avançat a Joan i a mi), al descampat de terra que hi ha al costat de la carretera de Faura. Girem i ens enfilem cap a Benavites, tot i que ens haviem desviat i parat un poc per tal de vore uns treballs arqueològics que estaven descobrint la muralla que temps arrere havia hagut en Benifairó, just on Joan va viure de xicotet. Continuem camí fins al bar de la cantonada de Benavites.
No cal dir que la majoria (3 de 4) van demanar per esmorzar l'entrepà típic de la casa (carn amb pisto), jo em vaig fer una truita a la francesa amb anxoves. Només ocupàvem la meitat d'una d'aquelles taules redones i grans que allí n'hi ha. Tot bo, com sempre.
A la tornada acompanyem, com sempre, a Javi fins a la esmentada redona i ens acomiadem fins la setmana que ve a Albalat. Nosaltres 3 seguim camí per Almenara, La Llosa, Moncofa, La Vall (al banc). Petem la xerradeta i quedem que dimecres anirem a les Cases de Queralt i Dissabte a Albalat dels tarongers.


total 65 km                                         Una abraçada

2 comentaris:

  1. Javi havia parlat de que havia convidat Pedro. Que hi ha de veritat en aquesta noticia. Vicent no ha fet referència, doncs dec pensar que ha estat un bulo.

    ResponElimina