OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 7 de novembre del 2015

EIXIDA A ALMEDÍJAR (7/11/2015)

DE HUI A L'ANY QUE VE!
EN VIDA TEUA!
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Almedijar
Bici: Carretera
Equip: Vicent, Jose, Tomás, Pedro i Joan. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Fondeguilla-Marianet-Azuébar-Soneja Almedíjar (Esmorzar bar Asun-Carmen Viñado)-Soneja-Juncar-Algar-La Vall d'Uixó.
Km. totals: 63 km. 


Crònica: Segons l'historial del bloc, l'última crònica d'eixida a Almedijar es remunta al 30/11/2013. Per tant jo almenys farà dos anys que no m'acostava a saludar al simpàtic del bar Asun. Segons la foto d'aquell dia els morrallers que acudirem foren el mateixos que avui: Joan, Tomás, Pedro, Jose i Vicent (el fotògraf), més David.
Fa dos anys (30/11/2013)
L'altra novetat ha estat que l'anada l'hem feta pel Marianet. Hem iniciat en serio la preparació de la ruta Cátara. Hem superat el port en prou comoditat.Vicent, que actua de mentalitzador, a mesura que anàvem pujant ens anava fent la comparativa del desnivell i acumulat del que en teoria deu de ser els perfils ha sortejar aquest estiu. La teràpia sembla que funciona. I per si de cas l'alimentació és important, en els esmorzar, últimament ens estem passant, sinó de felicitat, si de consum.
Com a mostra el menú d'avuí: Bocates, cacaus, olives, vi, llimonà, rebentat, coca de passes i figues i xupito. I el més bo, perra cap per a tots menys per a un, el que ha pagat. 
DE HUI A L'ANY QUE VE amic complidor d'anys.
Aquí tenim al simpàtic.
Li han pixelat la cara per amagar el sonriure 
Ens quedem en la simpatia de la dona Carmen
La conversa estrella ha girat envers de la declaració del IVA. Pedro ens ha fet una lliçó magistral del que hi ha que fer per tal de que et tornen l'IVA.  Es una operativa enrevesada que no ens ha quedat gaire clara; però que sembla ell ha descobert recentment i ho està aplicant al peu de la lletra. Ho deixem així. Com quan agarra un tema es repeteix, ja tenim IVA per a temps.
Hem tornat cap a casa, primer desfent el camí fins a Soneja i a partir d'aquí, Vicent seguint en la seva teràpia mentalitzadora, proposava tornar pel Marianet per mantenir els valors comparatius esmentats en l'anada: però l'altra alternativa era anar per Algar y fer una ruta circular y com anàvem bé de temps, fer més kilometratge. Finalment hem agarrat la segon. S'ha obert una altra cantirela, a Pedro li fa mal un ull de poll, i no és queixós ni res, a cada kilòmetre "ai, ai! Sembla que els mals de Pedro tenen que veure amb la vista. Aquest matí es queixava de l'ull del cul i ara de l'ull de poll. Entre ai i ai anàvem avançant, Vicent més que ningú, redona que venia, repàs que li pegava, i així una darrere d'una altra i en arribar a l'última es produeix una situació que haguera pogut ser de Jaimito. Millor que ho vegeu en la imatge que he pogut baixar de la DGT on en l'apartat Pegasus es pot comprovar si tenen enregistrada alguna infracció. Doncs això és el que té enregistrat:
Vicent fent el repàs a la redona i 
Pedro que entra per l'esquerra
Pedro, preparat que la multa serà grossa i la retirada de punts assegurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada