OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 9 d’abril del 2014

LA VALL D'UIXO (ESMORZAR CASA PEDRO) 09/04/2014

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h..
Lloc de destí: La Vall d'Uixó
Equip: Pedro, Tomás, Vicent. Joan, Jose Carlos, Mª Pilar, Quique i Jose.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres - Els Valls-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó(esmorzar-CASA PEDRO)
Recoregut: Ruta de costum; però tota d'una tirada, ja que l'esmorzar era a casa de Pedro.

Esmorzar: Molts són els anys de l'existència de La Morralla; però no ha estat fins que alguns dels seus membres s'han jubilat per establir una nova tendència, la d'acabar en casa d'algun i que aquest prepari l'esmorzar. Vam començar en casa de Jose. a continuació seguirem en casa de Paco Falco, l'ultima vegada en casa de Toni i avui li ha tocat a Pedro. Totes les anteriors han passat de reüll; però la de Pedro ha estat sonada en el sentit que fins que s'ha celebrat hem tingut que suportar no se quantes anomenades, recordatoris, dubtes, declaracions, ironies..... Semblava que l'esdeveniment era meritori d'una pàgina de qualsevol revista social. Els que coneixeu a Pedro heu de saber que en ell tot es magnifica i en aquesta ocasió no podia ser menys. Però a la fi tot ha transcorregut amb normalitat ja que també heu de saber que el talant de La Morralla és de persones amb molt de seny que si be de tant en tant propicia més d'alguna carregada també sap comportar-se amb serietat i reconèixer el mèrit de les persones inclòs en el cas de Pedro.
Ha estat un esmorzar molt complet amb un menú consistent d'uns entrants de cacaus, olives, truites de creïlla, formatge de la Mancha (gentilesa de Tomás junt al vi, també de la Mancha). El plat gros ha estat l'abaetjo amb tomata i per acabar el cafè amb cremaet junt al dolç de galetes (made in Sara, la dona de Jose). 
Agrair-li a Conso el seu treball i felicitar-la per la bona mà en la cuina i en especial en eixe abaetjo amb tomata que Pedro tanta propaganda havia fet i que no estava gens equivocat.
Ha destacar com no, que un esmorzar d'aquest, com tots els de La Morrolla, l'oportunitat que ens dóna per crear un bon ambient de camaraderia on la conversa sempre transcorre en un clima de cordialitat i encara que de tan en tant, es busca algun cap on disparar-li l'artilleria per carregar-li i establir un estat d'eufòria, en general, la veritat és que ens sentim molt a gust i es veu que tots hem creat un bona entensa. 
Abordant els entrants, on Tomás, complint amb la seva promesa,
ens ha obsequiat amb formatge i vi  manxec
El plat estela de Pedro, abaetjo amb tomata i que Conso cuina tan bé
Amb un sol de justícia; però que Pedro sempre busca una tapaoreta per a tot, 
dient "de que os quejais si es el primer sol de la primavera" disfrutad!

El rei del mambo. Sempre tan feliç. Autèntic
Alguns visitants del Blog han manifestat que en aquestes pàgines no es veu cap bicicleta. Que sembla més un blog de gastronomia que d'esport. El que diu això és que no ens coneix i a més a més és, que en el fons tot és pura envetja.
Bé, com li hem pres gust a aquesta modalitat de gaudir de la bici, prengueu nota, la propera s'ha planificat per a Griegos. El mecenes, Tomás. La fita està ha distància; però l'ocasió ho mereix i la persona encara més. Fanfarronejant, moltes coses s'han dit, entre elles que Joan i Vicent anirien en bici. Allà cadascú. Però per una vegada no traguem la cara roina de La Morralla de bla, bla,... i després tot queda en foc d'encenalls. Sigam seriosos, agafem el repte, comprometem-nos i no menyspreem la convidada de Tomás que tants anys està esperant i que en molt de gust ho fa i del que segur es sentiria molt satisfet de trobar-nos tots en eixe poble de Terol.
En principi la data ja està marcada, l'ultima setmana de maig i a ser possible els dies 27 i 28.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada