OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 2 d’abril del 2014

EIXIDA A PETRÉS (02/04/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Paterna.
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Tomás, Jose, Mª Pilar i Joan. Des de Paterna: Quique 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.

Ressenya: Amb el dia obrint-se encara pel canvi d'hora a més a més de la nuvolositat en que es despertà el dia ens hem concentrat a banquet una bona colla de morralleros. Per fi Joan ha aparegut amb la bici de muntanya i amb la intenció de fer la volta completa i no fer renunci. L'han acompanyat la filla Mª Pilar i Jose.
La ruta d'anada ha estat tranquil·la i amb bon ritme ens hem presentat  abans de les 10h. al bar de Petrés. Un poc més tard ha vingut Quique.
Açò ja es una taula
El bar durant la setmana està més tranquil i en un pis pas ens han servit. Els bocates estan amanits i al fons de la taula ens espera la coca petresana que avui s'ha encarregat d'abastir-nos Joan. Moltes vegades l'hem penjada a la crònica i una vegada més no estarà de sobra.
Una nova presentació. Ara ve en bossa de plàstic
El més interessant de l'esmorzar ha estat  la conversa en el referent a allò que en un principi girà en torn al viatge de Tomás al seu poble de naixement, Socuéllamos, i que en parlar dels vins que ha comprat en La Mancha ha acabat en comprometre a Pedro en que ens pagara un esmorzar en sa casa. Després d'un llarg estira i arronsa i buscant-li la volta de totes les maneres possible li hem pogut treure el compromís.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada