OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 16 d’abril del 2014

EIXIDA A BENAVITES (16/04/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Paterna/Faura.
Lloc de destí: Benavites.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Tomás, Joan. Jose Carlos i Mª Pilar. Des de Faura: Toni i des de Paterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés-El Ventorrillo-Benavites (esmorzar, Bar Nou Ambient)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall. 

Esmorzar: Des de llocs i rutes diferents hem acudit puntualment al bar per tal de fer taula redona i mai millor dit l'expressió, ja que ens hem assegut al voltant d'una taula redona que ha resultat ser del més cundidora i donant cabuda a tots els que hi érem.
Fent taula redona
En quant al menú s'ha trencat la costum de demanar tots el llomello amb "pisto" i tan sols dos hem complit amb la tradició,la resta, cadascú ha demanat un bocata diferent. Ara bé, els que més han trencat l'harmonia han segut Jose Carlos i Mª Pilar que han desdejunant en compte d'esmorzar. S'ho han pres en un pis pas i han fotut el camp.
Els que hem mantingut el tipus no hem parat de xerrar, un més que altres. Estant Toni és imprescindible tocar el tema del vi i en aquesta partida sols li acompanya Joan i Pedro que ha de prendre vela en qualsevol enterro. L'observador per excel·lència és Quique. el puntualitzador, Tomás, els carregadors, Jose i Joan i el seriós.Vicent; sobre tot quan es trau el tema de l'independentisme de Catalunya, un dels temes estela d'avui a més a més del d'hisenda, una altre tema que també ens ha ocupat una bona estona i dirigit per Pedro que sembla ser el millor contribuent d'Espanya i a la fi no fer declaració.

Ressenya: La vellesa ha arribat a tota la colla de jubilats de la Penya que sembla haver passat a l'etapa del desvetllament i llevar-se prompte del llit, cosa que fa que a les 8h. en punt estàvem tots. Si, inclòs Joan, que era el que sempre deia que no eixiria de sa casa fins ven tocades les 8. Doncs també li pica el cos al llit i al punt d'eixida que estava.
Aquesta puntualitat ha propiciat que la ruta d'avui fins a Petrés ha estat nova i més llarga que l'habitual. Hem fet la mateixa d'anar a Petrés; però passant de llarg i fer el mateix recorregut d'anar cap a casa i a l'altura del Ventorrillo girar per entrar a Benavites. La tornada si que ha estat la mateixa de continuar cap a casa i per La Vilavella.

Km totals: 71km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada