OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 5 d’abril del 2014

EIXIDA A SANTA BÁRBARA -Borriana-(05/04/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall.
Lloc de destí: Santa Bárbara (Borriana).
Equip: Jose, Pedro, Vicent, Tomás i Joan 
Ruta: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Betxí-Alqueries-Borriana-Desembocadura del Millars-Santa Bárbara (Esmorzar-Bar Centro-)-Borriana-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.

Ressenya: Ens hem despertat amb la sintonia del wassp encetada per Tomás que havia decidit no eixir i seguida per Joan que li fugia al vent. Jose respon que ja estava apunt i que semblava que eren pitjor que Ronaldo. El fantasma dels "personajillos" tornava a aparèixer. A la fi s'ho pensen millor i reconsideren la seva postura i comuniquen que en un moment estan al lloc. La cosa és que l'hora d'eixida s'ha trastocat i en estar tots s'han fet les 8:20h. Així que entre el vent i la demora ha faltat poc per desconvocar la ruta a Alcora i dirigir-nos cap a Santa Bárbara, opció ja plantejada el dimecres per Joan i que a la fi ha estat la definitiva. Ha estat una bona decisió donat que el vent pegava una mica fort i en algun moment ens desestabilitzava. Poc a poc ha anat amainant i en la tornada ha desaparegut donant pas a un calor propi d'estiu. A la fi ha estat un dia plaent de bici i esperem siga el preludi de l'entrada del bon temps i ens despelotem d'una i anem prenent el color bru.

EsmorzarEl bar centro és un bar situat a la primera planta d'una antiga alqueria i que ofereix l'encant d'esmorzar entre llauradors i en un paratge rodejats de tarongers. L'inconvenient és l'excessiu soroll i la poca qualitat del menjar. Es salva pel carajillo. La valoració qui millor la faria seria Pedro. I ací està el que m'ha enviat per Wasap
"Salida descontrolada y un tanto tormentosa con algo de aire y varios obstaculos. Almuerzo regular, carajillo bueno y cremat. Segun nuestra experiencia precio pasado. Para mi, ruta rara, rara, ra...!!!.Compañia un 10".

Ruta: Km totals: 60km.

Avui ens hem estrenat en una altra aplicació de rutes per a mòbil. Concretament es tracta de endomondo. I com a pardillo que soc no hem fet les coses com cal i en comptes de registrar una sola ruta hem registrat dues, la d'anada i la de tornada. Per tant ací queden els enllaços d'ambdues.

La Vall d'Uixó-Santa Bárbara (Borriana)

http://www.endomondo.com/workouts/318710348/13754194

Santa Bárbara (Borriana)-La Vall d'Uixó

http://www.endomondo.com/workouts/318710267/13754194

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada