OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 8 de gener del 2014

EIXIDA A ALMENARA (08/01/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall//Paterna/Faura.
Lloc de destí: Almenara.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Joan, David i Tomás. Des de Paterna: Quique i des de Faura: Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Almenara (Esmorzar, Bar Alpino)-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

EsmorzarRecordant que l'última vegada la cambrera tenia fred i no li abellia eixir a la terrassa gaire, hem entrat directament dins del bar. Si bé l'oferta d'entrepans era reduïda, el que ens ha servit ha estat molt ben cuinat i mengívol. A més a més l'atenció cada vegada és més bona i la prova ha estat en els complements, que els ha servit per partida doble i fins i tot ens ha portat uns platerets de codonyat. De vi i llimonada no hi havia que demanar-ho, en veure que s'havia acabat, ja en portava més.
Avui hem de fer referència a la conversa monotemàtica establida entre els dos cunyats i que ha durat tot l'esmorzar. La culpa, com no, el desastrós us que fan alhora de comunicar-se per telèfon, si, a que us sona açò! Doncs sembla que la cosa no té vies de sol·solució i va per a llarg. Que si tu, que si jo, la cosa és que els compromisos adquirits no es realitzen, o es queden enlaire. Avui la víctima ha estat Julio. Un altre que tal, tots tres estan tallats en el mateix patró. A la fi una simple cridada i mantenir una conversació directa ha servit per quedar. Que uns pocs cèntims sigui l'impediment per deixar les coses ben lligades crida al cel. GORROMINOS!!!.

RessenyaLa ruta d'anada ha estat sense novetats que no siguin pròpies de La Morralla, com la costum de David de pegar per on li rota i no respectar la ruta habitual. No res, 8 minuts de pegar voltes a la redona d'Algar ha segut el preu que ha tingut que pagar i llevar-li el record a Vicent en el quilometratge circular.
Ah!; però a la tornada si que l'hem tinguda bona. Si pensàveu que el tema de comunicació entre cunyats estava solucionat, res de res. Només eixir del bar, Joan i Pedro s'han retardat, l'un per qüestions urinàries i l'altre per qüestions socials. La cosa és que cadascú han agafat rutes diferents i ninguna d'elles era la que havia decidit el grup. A més de manca de coordinació, sords. Doncs bé, a Pedro l'hem vist en una de les incorporacions a la N-340; però a Joan no i no sabíem si anava davant o darrere. La millor manera de saber-ho es clar, trucada de telèfon (lògicament entre els perduts). Torna a aparèixer el problema de comunicació, ni Pedro li truca ni Joan fa menció de fer-ho tampoc. Vicent amb més seny pren la determinació de fer-nos parar i fer ell la trucada. Està davant, mireu que fàcil. GORROMINOS!!!! En la redona de Moncofa ens esperava Joan, complint el castic de pegar voltes a la redona. En aquest punt David ha agafat el camí de La Vall i la resta hem seguit per La Vilavella no sense abans fer una volta extra a la redona.
Perquè la ressenya no quedi tan sols en l'espolsó rebut, mencionaré que Pedro ha agafat el cap del grup des de La Vilavella a La Vall i ens ha dut a bon ritme. Ja era hora.

Km totals: 65km.

PD.
Definitivament l'encontre ha tingut lloc. La vessant íntima de La Morralla s'ha reunit en casa de Julio. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada