OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 11 de gener del 2014

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (11/01/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/València/Faura.
Lloc de destí: Albalat dels tarongers.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Joan, David i Tomás. Des de València: Julio i Antonio. Des de Faura: Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés-Albalat dels tarongers (Esmorzar, Bar El Portell)-Petrés-El Ventorrillo-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

Esmorzar: Avui hem tornat al bar el Portell que segons consta en l'historial de cròniques d'aquest bloc no ho feien des de desembre de l'any 2009, o sigui, fa ja 4 anys. Havíem deixat d'anar a aquest bar perquè en opinió d'alguns de la penya, la cuina no reunia les condicions higièniques adients. A més a més també havíem deixat d'anar a Albalat perquè el bar de la plaça, des del canvi d'amo, tampoc reunia les condicions que teniem. 
La recuperació d'aquest bar ha estat gratament reconeguda per tots. No sols per la bona presència que mostra el bar actualment, sinó també per l'atenció i bona cuina. A més a més ens ha permet tornar a un poble que veníem molt a gust i que a partir d'ara ens permetrà comptar amb un lloc més als ja repetitius Canet/Petrés. El preu immillorable si tenim en compte la bona qualitat, 5€.


Ressenya: Ruta sense sobresalts. D'eixida Pedro ha anunciat que no anava a parlar del tema que ens ha ocupat l'eixida anterior i en eix comentari hem pujat a les bicis i sense glapir hem fet camí, cosa que ha aprofitat Vicent per posar-se davant i imposant un ritme alegre, que tots hem seguit en el cap catxo i sense protestar. En arribar a Escales ha amollat la marxa i hem respirat, cosa que alguns hem aprofitat per emparellar-nos i raonar fins arribar a Albalat.
La tornada l'hem feta amb la mateixa tònica.

Km totals: 76km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada