OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 25 de gener del 2014

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (25/01/2014)


Introducció
Iniciem la crònica amb aquesta expressió per mencionar a Pedro que avui ens ha pegat la pallissa xerrant des de que hem eixit fins l'esmorzar.

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/València/Paterna/Faura.
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Joan, David i Tomás. Des de València: Julio i Antonio. Des de Paterna: Quique. Des de Faura: Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Ventorrillo-Canet (Esmorzar, Bar Murillo)-El Ventorrillo-Almenara -La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

Esmorzar
Bona taula la d'avui en Canet. Feia temps que no coincidíem tants. Ben estrets ens hem tirat al cos tot el que acostumem. L'anècdota ha vingut del cambrer, com que la taula estava a traves, aquest no podia arribar a servir als del fons i tot ho deixava a l'inici de la taula, i els asseguts a la punta hem patit la cantada de les seves aixelles, no vegeu la tufada que venia. Però per a quan el canvi de bar! La coca ha estat present una setmana més- Gràcies Julio.

Ressenya
Que contem avui. Que Pedro ha punxat i ha tornat Aixafar merda. Que Pedro va Agafar la verba. Que Pedro ho ha intentat una vegada més en el Randero i ha tornat a Cobrir-se de merda (Dels tres que hem disputat, Joan, Jose i Pedro, ha fet el tercer). Que anem a fer, es el que és i en això hem de seguir. Gracies Pedro, ens ho passem d'allò més bé amb la teva companyia.
Un altre aspecte que avui ha marcat la ruta, concretament a la tornada, ha estat el moment en que David ha decidit, una vegada més Ésser un petaner, deixar-nos en el camí i a l'altura de La Llosa encaminar-se cap a La Vall i aquesta vegada, Tomàs ha decidit Anar a la traça. ERROR. Que has fet Tomás, què t'imaginaves la tragèdia que venia a continuació? Perquè al poc d'eixir de La Llosa ens ha passat un grupet de la penya dos ruedas i el rebuig, i ha Vicent, que estava contingut tot el mati per la referida tabarra de Pedro que ens impedia fer marxa, no se li ha ocorregut altra idea que posar-se a roda i la resta per no ser menys al darrere. Qui havia dit que l'aire seria a favor, i una merda! Com podíem aguantàvem; però oh! qui passa per l'esquerra? el que sempre va darrere, el senyor Joan, que té la vena solidaria i vol fer un relleu; però a més a més treu el seu orgull i maricó l'últim. Tota la recta del Simba al límit i un grup intermedi se'l traguem en un pis pas; però al fons es veia un altre grup i el grupet de companyia s'anima, la resposta era que aquells formaven part del seu grup, aquests eren els retardats i davant anava el grup majoritari. No res, en arribar a la redona de Moncofa tots junts. Ahi ells han agarrat la davantera i amagats darrere en hem recuperat fins a Nules que ens hem separat. Hem anat a esclatabufetes El final ja ho sabeu.

Km totals: 70 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada