OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 15 de gener del 2014

EIXIDA A BENAVITES (15/01/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Paterna.
Lloc de destí: Benavites.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Joan i Tomás i des de Paterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Benavites (esmorzar, Bar Nou Ambient)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall. 

Esmorzar: Bon esmorzar com no podia ser d'altra manera en aquest bar. Unanimitat en l'entrepà, llomello amb samfaina. Tot ben complementat amb ceba, vitets i olives. Carajillo en partida doble. Últimament la tònica és aquesta. El culpable d'avui, Tomàs, que ha costejat el segon. Moltes gràcies. 
La conversa d'avui ha estat novament monopolitzada pels cunyats, enganxats primer pel tema baló d'or de Ronaldo i després del dinar en casa Julio. El fil és el de menys, el que priva és que a Joan li agrada emprenyar a Pedro i qualsevol tema és motiu de gresca.

Ressenya: Volteta a la marxeta i en alegria. El més eufòric ha estat Tomàs, que s'ha trobat molt a gust. Hem eixit en puntualitat, cosa que ens ha permès anar pel Juncar i tornar per La Vilavella. El pique d'avui ha vingut quan Pedro ha fet un pensament en veu alta manifestant que Joan estava cansat i calia esperar-lo. Què havia dit! En sentir-lo Joan li ha faltat poc per passar al davant i posar la bici (de muntanya) al límit, just en el tram que té pendent. Pedro i Vicent l'han seguit. La lluita estava entre els cunyats, Vicent els seguia a la mira. Res a fer, caput, Joan se l'ha fet fàcilment i Vicent ha tingut temps per arribar a l'altura de  Pedro. Que et pensaves Pedro. CLERUM. Ja ho diuen, si fores puta no et faltaria feina.
A la vista del resultat, en arribar al Randero, ningú ha tingut ganes de fer cap bogeria.

Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada