OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 1 d’abril del 2012

EIXIDA A RIBESALBES (31/03/2012)

Dins de la nostra tendència d'anar recuperant eixides que feis temps no fèiem i per tal d'evitar que caiguen en l'oblit, aquesta setmana hem anat a Ribesalbes. Hem acudit tots els disponibles, o siga, Joan, Pedro, David, Tomás, Jose i Mª Pilar, Vicent tenia compromís i no ha eixit. La ruta ha seguit el recorregut de La Vilavella, Betxí, Onda i Ribesalbes. Encara que em faci reiteratiu, vull tornar-ho a destacar, aquestes rutes a més de la recuperació dels llocs tracten també com a prioritari la gradual reincorporació de Tomás que està sent un èxit i al que hi ha que afegir els bons resultats obtenguts en l'última revisió mèdica que han segut altament satisfactoris el que ens plena de satisfacció i ens motiva a compartir la seva alegria i a continuar marcant rutes que permeten seguir amb aquesta grata vivència.
Embasament del Sitjar (Ribesalbes)
L'esmorzar ha estat discret en lo bàsic i bo en el carajillo. El preu, tractant-se de Castelló, ja se sap, caret, 6,40€.
La tornada l'hem feta en dos grups, per un costat Tomás, David i Jose hem tornat pel mateig lloc; però Joan, Pedro i Mª Pilar han donat la volta per l'embasament del Sitjar per tal de que Mª Pilar coneguera aquesta magnífica ruta d'un paisatge esplèndid i d'una panoràmica encisadora.
De cara al proper cap de setmana i coincidint que la gent de la penya té compromisos vacacionals de Setmana Santa i de la conversa mantinguda durant l'esmorzar d'anar treien rutes a recuperar, es va decidir anar a Alcudia de Veo del que alguns deien feia més de cinc anys que no anem. L'altra ruta barallada fos la d'Almedijar. Serà, doncs, per a la propera ocasió.

Ruta en bici 1490385 - powered by Bikemap

1 comentari:

  1. Este blog va mejorando notablemente: fotos, mapas, gráficas, etc. Felicitaciones a los encargados.
    ¿El sábado 14 salimos juntos o vais a Almedijar? Julio

    ResponElimina