OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 24 de març del 2012

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (24/03/2012)

Bé, ja hem acudit de nou a Canet. La idea era, com s'havia programat, d'eixir a les 8h. per tal de fer la volta més llarga passant per Sagunt i arribar a Canet accedint pel Port de Sagunt. Doncs com que encara que siga estrany, a alguns components de la nostra penya es costa matinar i no perquè estiguen dormint, no, sinó per rareses. Bé entre que no ho sabia, o no m'havia adonat o no m'espereu que jo eixiré a les 8,30h, la cosa ha derivat que no hem eixit a les 8h. Peró igual hem decidit fer la ruta establerta i s'ha comprovat que eixe quart feia falta per arribar a les 10h. al lloc. Doncs en 10 minuts de retard i rebent damunt la bronca dels que no segueixen el programa ens hem reunit en taula el grup valler més seriós format per Pedro, Jose, Tomás i Vicent, el valler que va per lliure, David i per part dels valencians i per no ser menys, també en dues tongades, la parella de Antonio i Julio per un costat i el que també va per lliure, Toni. La primera conversa ha girat per comunicar la sorprenent noticia del contratemps de salut sofrit per Joan i la trucada de telèfon per assabentar-nos de la situació d'última hora i en la que es ha comentat que es troba bé a l'espera de confirmar algun diagnòstic que determine si ha estat un despreniment de retina u altra cosa que li afecta a la visió d'un ull. Farem el seguiment per tal de saber la seva evolució i esperem la prompta recuperació.
L'esmorzar a estat com sempre i amb l'observació dels amants de Canet de que com allí cap lloc; però el sector de La Plana i reivindicant la nostra alternança hem programat per al proper dissabte l'eixida a Ribesalbes i aixi pensem seguir fent-ho; però sense cap rigidesa, ja que podem repetir en un lloc les vegades que siga i sense cap problema, tan sol no volem oblidar la nostra Serra Espadà.
Al final de l'esmorzar hem rebut la visita d'un amic de Julio el que ha provocat l'allargament de la reunió fins que ha acabat l'amic i ens hem acomiadat.
La tornada amb bon ritme l'hem feta per Moncofa i hem passat dels 60 km que ja feia un temps que no sobrepassavem.

Recorregut en bicicleta 1474658 - powered by Bikemap 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada