OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 12 d’abril del 2012

EIXIDA A ALCUDIA DE VEO (07/04/2012)


Crònica de Tomás

Les 8 del matí. Puntuals com un rellotge arriben al punt d'eixida Tomás i Vicent i, quasi immediatament, Joan seguit de David.
Qui arriba a les 8:15 ? Efectivament, és Pedro que, malgrat tindre un mòbil amb internet, GPS i que li fa el dinar, no el fa servir i no sap quina és l'hora de l'eixida.

Després de la marxa controlada per dins del poble i passar per innumerables rodones, iniciem l'etapa en eixir de La Vall.
Arribem a Vilavella i passem per Betxí sense cap incidència, però... entre Betxí i Onda Pedro rep una telefonada de Quique que està en Vilavella amb el seu fill. Està a punt la 1ª anècdota.
Joan avisa dient que: ... tècnica. Pedro ens diu que el seu cunyat "va a hacer una parada técnica" i li contesta: "¿No has podido hacer eso en casa? Recordem a J. Mota ¡¡¡ TE PAECERÁ BONITO!!! ¡¡¡ AHÍ AGACHAO EN UN NARANJO!!!. Arribem a Onda i Joan encara no ve però Pedro diu que no ens preocupem, l'arreplegarà Quique i per tant seguim endavant.
Pujant a Alcúdia els més forts tirem del pilot (de quatre) i rebentem l'etapa; la bici de David no pot més i queda ferida quasi sense aire de la roda de davant, però aguanta. Ja en Alcudia de Veo arriba Joan i completa el que havia dit abans: AVARIA TÈCNICA i mamprén al cunyat que l'ha deixat tirat amb la bici punxada. Arriba Quique.
Alcudia de Veo

Entrem al bar i el trobem ple de gom a gom, cosa que ens sorprén favorablement encara que segons Pedro "eso será porque la dueña s'ha quitao'l grano".


Hostal Pico Espadán
L'esmorzar ha estat prou bé i els carajillos bons encara que podien haver estat una mica més carregats de café. La veritat és que hem estat a gust i hem recordat visites anteriors. El preu, el que és normal en Castelló (7 lauros).
La tornada ha estat tanquil·la i sense cap incidència digna de comentar-se.

APRENENTATGE:
El malentés entre Joan i Pedro en fa pensar que potser seria convenient dur unes pistoles de bengales com les que s'usen als vaixells per demanar auxili.
No pot faltar com cada setmana una xicoteta referència a Tomás. Ha arribat molt bé a Alcudia i encara millor a casa, sempre vigilat pels seus fidels guardaespatlles.
Us estime. Fins dissabte.
"Yo"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada