OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 21 d’abril del 2012

EIXIDA A ALMEDIJAR (21/04/2012)

Avuí ens hem encaminat fins a Almedijar, lloc que segons l'hemeroteca d'aquest blog no feiem des del 4 de juny de l'any passat i que ha estat possible per la determinació de la Penya de recuperar rutes de l'oblit. A més a més ha estat una volta més de rosca per a Tomàs i que novament ha sortejat amb èxit, jo diria que amb bona nota perquè inclos s'ha atrevit a trencar la ruta marcada en un principi, la de anar i tornar per Algar per tal d'evitar el Marianet; però el calentament de l'esmorzar i les provocacions ha determinat la profia de tornar pel Marianet i així ho hem fet.
L'esmorzar ha estat bé en quant a la part del pa, que amb una definició de Vicent desconeguda per la totalitat de la taula dient que estava "bufolenc", el qual ha fet que amb l'ajuda del all-i-oli hem pogut empassar-ho a falta de mescla. En la taula estavem en un principi Joan, Pedro, David, Tomás, Vicent i Jose i als carajillos em tingut la visita de Paco Falcó i Pagés que havien fet la ruta en la bici de muntanya i que la tornada l'hem feta junts fins que s'han desviat per la pista en passar Azuevar.
Anomenar alguna peculiaritat de la penya, que no sé si es propi de l'edat o què; pero són moltes les vegades que el grup va disgregat i anem a tandes, alguns individuals, altres per parelles, etc. Avuí ha ocorregut tant a l'anada com a la tornada, pareixem més que una penya, un tancament de bous, d'eixos de Pamplona, de que quan la manada arriva a la corva de l'Ajuntament es trenca i cada bou va al seu aire. No tinc clar encara quins fan de mansos i quins de bous, ho seguiré per tal de treure alguna conclusió. Si que puc dir que en el d'avui a l'entrada del carrero (Sant Josep) dos morlacos (Pedro i Jose) s'han adelantat a la manada i han iniciat una embestida; però pareix ser que algun rodador ha distret al primer (Pedro) i s'ha requedat, situació que ha permés el pas del segon (Jose) i entrar davant a la plaça. No es preocupeu, al final ens hem reunit tots en el corral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada