OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 25 d’agost del 2011

SOPAR CLOENDA DE L'ESTIU (Xilxes_24_08_2011)

El que ara fa tres anys es va encetar com un sopar de cara a finals de l'estiu en el xalet de Joan en Xilxes, es manté i aquesta nit ja és la tercera vegada. A la cita hem acudit: Joan, Pedro, Jose Luís, Rubén, Joan Carles, David, Vicent, Paco, Jose, Quique, Julio i Toni. S'havien excusat Tomás i David.
De sopar hem menjat un empedrao que ha cuinat Joan i que estava bonissim i això que diu que és el segon que fa. Doncs adjudicat, quan la penya vulga un empedrao està garantitzat, entre Joan i David, que als inicis ja ens va fer un, podem anar alternant.
El pinxe ha estat Pedro que com no vol soltar la perra, es volcà en ajudar a Joan en tot i la veritat és que com a relacions públiques ho fa molt bé, sempre atent i ens ha servit tot el que feia falta.
Tots hem repetit i per tal de que caiga bé l'hem regat amb bon vi, tant de blanc com de negre. Per a finalitzar el menú una bona llesca de meló, un tros de tarta al wisky i cafè.
La tertulia s'ha basat en la música, i ahí Toni, el polifacètic, ens ha donat una lliçó magistral de guitarra, en l'especialitat de l'elèctica i Pedro que volia rebatre i amb eixa dialèctica es va acabar buscant una guitarra per a que facin la demostració i que va portar Pedro.
Allà cap a les 12h, hem alcat taula i hem donat per tancada la vetllada ham el calendari de les dues eixides que quedens fins a finals de mes. El dissabte a Petrés i el dimarts a Eslida.
BONA ENTRADA AL TREBALL ELS QUE ENCARA ESTAN EN ACTIU I ELS QUE NO, QUE GAUDEIXEN DE LA SETMANA DELS DOS DIES, SI, EIXA QUE NO MES TÉ DISSABTE I DIUMENGE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada