OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 25 d’agost del 2011

EIXIDA A LA BARONA (24/08/2011)

Una més. Poc a poc hem anant fent les rutes d'antany i avuí com a cloenda de les grans eixides d'estiu hem anat a La Barona. Quique i Joan l'han feta completa en bici des de Xilxes. Pedro i Jose s'han arrimat en cotxe fins a Betxí i ho han fet des d'ací. L'itinerari ha estat per la rura del carril bici que rodeja l'autovia per tal de evitar Onda i Alcora. Ja en la cruïlla de Sant Joan de Moró la ruta seguia per carretera fins La Barona amb un tràfic de camions constant. La ruta ha estat agradable. malgrat les remugades de Pedro que quan el cap se li tanca ja vas apanyat. Ja en La Barona, menys Quique qua havia estat l'any passat, hem trobat el bar canviat. Ja no es podia entrar les bicis, entre altres coses perquè ja no hi ha corral, aquest s'ha convertit en un nou menjador. Els dos s'han omplit. En quant a l'esmorzar, fluix, perquè no hem sabut demanar, i ens hem aconformat en un bocata que costava d'empassar, l'amanida no ha estat la que era, el que ho coneixeu recordareu aquella amanida voluminosa amb espàrrecs, doncs, aquesta tomata, ceba i olives. Per compensar hem demanat un plat de formatge de Benassal. I el que ens ha acontentat més ha estat els carajillos que tenien un component diferent a tots i encara que fort, estava explèndid.
Bar Don Julián (La Barona)
A la tornada i seguint la costum, hem parat en el bar els Caçadors de Betxí a fer-nos un porró de cervessa amb llimonà i que ha pagat Pedro. Ací els descarats hem agarrat el cotxe i Quique i Joan cap a Xilxes. Total 120 km.
La sorpresa del dia ha estat que per la vesprada, allà sobre les 3h., quan m'ha cridat per telèfon Toni dient-me que estava en La Vall d'Uixó. "Jose estàs durmiendo, estoy en Vall, aquí en Iglesia, en Colonia, tienes algo fresco" Segons m'ha contat no va aparèixer per Betxí perquè no el deixen dormir per la nit els veins i que va eixir més tard i venia de pegar la volta per l'Oronet, Soneja, Marianet, La Vall i direcció Albalat de Sorells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada