OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 10 d’agost del 2011

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (10/08/2011)

Si volem fer penya ja se sap, trajecte curt i per la part de València, i si és a Canet, Bingo!
Així que tots els disponibles hem acudit: Joan, Jose, Quique, Toni i Julio; menys David que no sabem perquè no ha aparegut. La tertulia ha girat al voltant dels viatgers que en l'última setmana han estat per eixe món, Joan a la France, Julio a Dinamarca i Noruega i Quique a Londres, i Pedro que també s'ha fet viatger, es troba en aquests moments en Eibissa, ja ens contarà quan vinga.
No ha faltat la coca de Julio i com es costum ja els dimecres doble carajillo, aquesta vegada a compter de Julio que després de la pasta gansa que s'ha gastat en elviatge, convidar-nos ha estat insignificant.
Ens hem acomiadant marcant les rutes properes i comprometent-nos a Petrés el dissabte 13 i a Montán el dimecres 17. Hem quedat respecte a l'eixida de Montán fer-la extensiva a tots els que estem vinculat amb la Morralla per tal de poder reunir-nos tots. Així que conforme aneu enterant-vos aneu dient alguna cosa i confirmeu assistència.
També hem assignat per al dijous 25 de juliol com la data del sopar d'acomiadament de l'estiu a la casa de Joan en Xilxes com altres anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada