OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 17 d’agost del 2011

EIXIDA A MONTÁN (17/08/2011)

Poc a poc es van cobrint les rutes oblidades i les fites programades es van complint. Avuí Montán, una etapa molt dura per a tots encara que alguns han patit més que els altres. Els osats han estat: Joan i Quique des de la platja de Xixes, Julio des del Juncar, Toni des de Torres Torres i David que ha fet la ruta per Onda, des d'Espadilla. Per tal de reposar forces Jose tenia la taula amanida amb la clàssica safata d'embotit, entrants de formatge i pernil i una amanaida de tomata collida a les 8 del matí de la tomatera i acompanyada d'olives negres del terreny. Als carajillos no ha faltat la coca de passes i nous recent treta del forn. Per arrodonir la tertulia alguns ens hem fet un xupito d'orujo.
El més cruc estava per vindre, havia que tornar i com algú deia es tornava a esmorzar l'embotit on la botifarra es revendria durant tot el trajecte més i tot si la tornada ha estat pujant Arenilles per la cara dura. Algunes fotos són la mostra de la pujada fetes per Jose que ha pujat en el cotxe fin a dalt per inmortalitzar el fet. A partir d'aci el protagonistes que conten el final. Tan sols vull fer menció que era la 1 de mig dia i el termometre marcava 37º.

Cliqueu sobre la foto per a veure-les totes
La Morralla_Montan_2011

1 comentari:

  1. Com no!!no podia faltar la sortida al poble de Montán per mantenir les tradicions i com no, el gran esmorzar,mmmmmmm!!!! Encara recorde jo de quan era petita i ja pujaveu amb les bicis...i ara després de molts anys encara ho manteniu, això està bé.Vinga fins l'any q ve, que l'esmorzaret us estrà esperant.
    MARIA

    ResponElimina