OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 18 de juliol del 2011

EIXIDA A L'ORONET (16-7-2011)

La eixida del dissabte va estar marcada pel periode vacacional que gaudixen la majoria dels membres de la penya. Aixó va fer que al bar del Chaparral només ens juntàrem Julio desde València, i Pedro, Joan, Sergi i Quique desde Xilxes. Allí es trovàrem amb una concentració ciclista de les penyes de l'horta nord que omplia el restaurant a la part de dins, tot i aixó varem estar ben atessos.
La anada la varem fer per parelles, excepció feta de Julio (clar està), ja que Quique i Sergi varen adelantar la eixida per tal de estar al hora al puesto, eixint més tard Joan i Pedro, el cual al vores a soles amb qui sap que no pot, li va entrar el lumbago, descobrint Joan la medicina ideal per eixe mal, baixar la guardia, el que provoca d'inmediat l'atac del malalt.
La tornada, els xilxeros junts directes a la mar, i Julio tot solet cap a la capi. Encara poguérem vore un nou atac de Peter en la rampa d'Almenara, que volgué passar a un cicliste que anava per davant, però en arrivar a la seva altura aquell li va respondre i ahí varen crear un duel per vore qui podia més. Coses de Peter...

3 comentaris:

  1. Molt bé Quique per cobrir la meva absència fent la crònica. Això garantitza la continuitat del blog, ja que en l'estiu jo faré més d'alguna pífia.
    Mentre vosaltres gaudieu de la bici, el port de l'Oronet, el bon esmorzar i les parides de Pedro, jo estava matan brossa en Montán. No té color; però ja vegeu, puja u en la idea de vacances i es troba una feina extra que atendre i que fins i tot s'ha allargat fine el dimarts. Però ja m'he baixat a La Vall per al dimecres castigar a Pedro en Ludiente. Ja veurem.
    Per cert ho quedat pel dissabte? i a on?.

    ResponElimina
  2. Pues, queria acompanaros a Ludiente pero tengo que llevar una pareja a Requena por la manana , sabado pasado tampoco podia salir,no por ser maricon pero tome una cerveza 0% en la bonita playa de Xilches ,bar Entrepans creo se llama domingo por la tarde para compensar de falta de bici sabado.
    Saludos y si voy sabado donde vais .Toni

    ResponElimina
  3. Com el compromís es fer els dissabtes rutes compatibles amb Julio, es va parlar d'anar a Canet. Encara que també es va plantejar Náquera, Gátova... Concreteu el dimecres i penjeu-ho al bloc.

    ResponElimina