OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 14 de juliol del 2011

EIXIDA A AYODAR (14/07/2011)

Encara que l'eixida estava programada a Vilamalur, quan hem arribat a la cruïlla de Vilamalur eren ja les 10h. i faltaven 8 Km de pujada. Així que hem decidit baixar cap a Ayodar.
Hem eixit Pedro, Joan, Jose i Toni, aquest s'arrimat en cotxe fins Sagunt i amb puntualitat, a les 8h i poc més ha aparegut just també quan arribaven Joan i Pedro, Jose ja hi era al lloc. Pareix ser que no hem calculat el temps i caldria haver eixit un quart d'hora abans i per anar més sobrat, mitja hora abans. Aixi que la propera eixida del dimecres a Ludiente a les 7,30h. a La Vilavella.
De la d'avuí ha estat molt bé, almenys per a Joan, Pedro i José, no tant al principi per a Toni que està més acostumat a anar desbocat i no entenia la nostra marxa relaxada. Poc a poc s'ha mentalitzat i l'hem convençut que gaudeixca del paissatge i així ho ha fet. Després el dubte que se li ha creat a l'arribar al bar que sempre hem anat i veure'l tant pobre. ¿Aqui habra para comer?. Toni tranquilo que viniendo con nosotros no passarás hambre, otra cosa sera el precio; pero tranquilo, relajate y disfruta de una puta vez.
Mesón La Torre
Bé l'esmorzar ha estat de categoria en tots els aspectes, amb dos carajillos molts bons i un preu raonable. Per cert com vegeu en les eixcides de dimecres la repetició del carajillo s'està convertint en una costum. La setmana passada la va pagar Joan, aquesta setmana, Jose i la propera per eliminació li toca a Pedro que ja l'ha assumida però avisa que si perquè paga ell apareixeu tots no val. I així serà, li donem la raó, si s'apunteu algú vos tocarà pagar, ja ho sabeu.
Ayodar

1 comentari:

  1. Mi gusta leer el blog de Jose, y tengo que reirme a leer el comentario sobre la repeticion del carajillo, su manera de escribir siempre divertido con sarcasmo y humor .. saludos a todo la moralla y gracias por la compania !
    Toni

    ResponElimina