OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 11 de juliol del 2011

EIXIDA ALBALAT DELS TARONGERS (09/07/2011)

En principi escuses a Toni per confondre'l en quan a les eixides d'aquesta setmana. La calorada de Gàtova del dissabte passat ens va alterar les neurones i no va quedar clar si el dimecres era Canet i el dissabte Almenara o al inrevés. Bé, en l'era de les noves tecnologies hi han dos elements que aclareixen moltes dubtes. Un, aquest blog que cal acostumar-se a consultar, si és que és, el lloc oficial de la Morralla i l'altre el telèfon, que en qualsevol moment pot servir per confirmar o rectificar.
En quan a l'eixida d'aquest dissabte una cosa pareix que ha quedat clara, de moment i per unanimitat dels que allí vam aparèixer: Joan, Pedro, David, Jose, Joan Carles, José Luis, Quique, Sergi, Julio, Toni, Sergio (el de la penya Cremaets) i Manolo (un convidat de Joan i company de la ruta per França d'aquest estiu), hem de prescindir del bar de la plaça d'Albalat per la lentitut del servici.
El dissabte que ve a l'Oronet, els que eixirem el dijous intentarem arribar a Vilamalur. Pareix que aquest estiu estigam bovets i vulguem recuperar algunes de les eixides d'antany. Jo us confese que pateix prou en els trams finals per dos motius fonamentals: l'allargar el recorregut i el ritme més viu d'alguns moments, sobretot quan compartim el trajecte amb els joves. I tots dos degut a que l'edat no perdona i la preparació invernal no és l'adequada. Així que sols em queda l'experiència d'anar a la marxeta i així igual podem fer alguna memorable d'anys anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada