OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 18 d’abril del 2018

EIXIDA A PUÇOL (18/04/2018)

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres 18-04-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet.
Bici: Carretera/BTT
Destí: PUÇOL
Itinerari:La Vall d'Uixó - Xilxes- La Llosa- Almenara- Sagunt- Puçol (Bar Blau Mar) - Sagunt- Almenara - La Llosa - Xilxes - Moncofa - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Joan, Quique i Tony.
Total kms: 63
Temps3h:18m:20s.

FETS DESCRIPTIUS
   * Grup reduït, han fallat Vicent i Tomás per compromisos personals, tots dos per terres catalanes.
   * La mancança s'ha vista compensada per la companyia en l'esmorzar de Quique i Tony.
   * Hem fet us de les dos classes de burres, Jose i Pedro han anat en la de carretera perquè es ha semblat la més idònia per aquesta ruta i Joan en la BTT per ser fidel a les eixides dels dimecres.
   * Siguen les burres, les forces, les ganes..., la cosa és que hem arribat un quart d'hora abans del previst. I així els ho ha reconegut l'aplicació Endomondo que ens ha fet arribar el següent missatge:
   * El bar escollit per a esmorzar ha estat el Bar Blau Mar ha proposta dels dos cunyats que ja hi havien estat la vegada anterior que varen vindre i que la resta desconeixíem. La seva especialitat és la de fet uns bocates descomunals, la viena sencera i a més a més al mòdic preu de 4.90€. Davant de l'advertència de Joan de la seva grandària tots vam optar pel mig bocata. I la veritat que tot i sent la meitat queda encara per dalt del dels altres llocs.

Exemple de la grandària del bocata 
   * Un dolcet del mateix mostrador ens ha acompanyat en els carajillos. Al final l'esmorzar ens ha eixit per 5€. Es posa en el primer lloc en preu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada