OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 28 d’abril del 2018

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (28/04/2018)

Un bon esmorzar estalvia un dinar
DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte 28-04-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet.
Bici: Carretera/BTT
Destí: CANET D'EN BERENGUER
Itinerari:La Vall d'Uixó -Algar- Alfara de la Baronia- Algimia de Alfara- Torres Torres- Estivella - Gilet - Sagunt - Port de Sagunt - Canet d'En Berenguer (Bar El Jardín) - El Ventorrillo - Almenara- La Llosa - Xilxes - Moncofa - Nules - La Vilavella - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Joan, Tomás, Vicent i germans Pedreguer (Xavi, i Vicent).
Total kms: 76
Temps3h:29m:04s.

FETS DESCRIPTIU
   * En arribar al banquet hem trobat assegut a Xavi Pedreguer i al moment ha arribat en cotxe el seu germà Vicent. Han decidit acompanyar-nos i esmorzar en nosaltres.
   * En ens alleugerat de roba en decidir posar-nos l'equipament roig i que té un maillot de paper de fumar. Es clar per baix ens hem folrat.
   * Sigui per la presència del dos convidats o perquè tots estàvem en forma, la cosa és que hem portat un bon ritme i hem tornat a batre el record de temps durant 50 km: 02h:08m:03s. millorant-lo en 09m:11s.
   * La novetat de Canet ha estat que, després de molts anys d'esmorzar en el bar Murillo, hem canviat de var i hem provat el bar Jardín. La impressió en arribar ha segut bona. Disposa d'un posador per a bicis. Ni fet a mida, hi havia per a set bicis i set érem nosaltres. Hi havia per elegit entre interior o terrassa. Decidim dins. El ressò és semblant al Murillo. El servici ràpid, quatre persones t'atenen. El menjar genial. Els que hem elegit bocata, era de bona mida i els de mig, generós; però el millor ha estat pels que han elegit plat. Ben presentat i en quantitat. La beguda i els cacaus com tots. El que ha flaquejat són els carajillos, almenys els de conyac.





   * La tornada ha estat per La Vilavella el que ha suposat també batre el record de major distància de l'any 2018.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada