OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 25 d’abril del 2018

EIXIDA DE FI DE MES (25/04/2018)

Menjar llagosta o llamàntol? Qüestió de pinces
PRIMERA PART: Eixida en bici
DIARI DE L'EIXIDAData: Dimecres 25-04-2018Hora: 8:00 h.Llocs: Banquet Poblet.Bici: BTTDestí: CIRCULARItinerari:La Vall d'Uixó -Les Valls- Sagunt-  Canet d'En Berenguer-  (Parada d'avituallament: Restaurant Casa Ruiz-Platja d'Almardà) - Almenara- Xilxes - Moncofa - La Vall d'Uixó.Components: Pedro, Jose, Joan, Tomás i VicentTotal kms: 52Temps3h:26m:16s.

FETS DESCRIPTIU
Volta circular sense parada a esmorzar, tal com es fa sempre que anem a dinar. La ruta escollida ha seguit el recorregut des de la muntanya a l'anada fins la mar a la tornada, sent el vincle d'unió Sagunt. Hem fet una parada tècnica en el restaurant Casa Ruiz a vora mar de la platja d'Almardà per fer.nos uns tallats i cartajillos. 
Restaurant Casa Ruiz-Platja d'Almardà
SEGONA PART: Dinar Restaurant L'Anohueret
La Penya Cicloturísta La Morralla ha realitzat un mes més el seu tradicional dinar instaurat aquesta temporada i del que de manera cíclica hem anat organitzant cadascú dels membres de la penya. L'ordre ha estipulat que avui fora el torn de Jose i que ha escollit el Restaurant de l'Anohueret amb un menú acord al nom de la penya, ha estat a base de peix amb uns entrants en els que han intervingut les clòtxines i l'abaejo, intercalat amb una amanida i tenint com a plat estela l'arròs amb llagosta. 
En un principi el contractat era el de llamàntol; però alhora de confirmar i a recomanació del cuiner, ens va plantejar la possibilitat de passar al de llagosta mantenint el preu. I acollint-nos a l'expressió castellana" Tanto monta, monta tanto, Isabel como Fernando" hem accedit a la recomanació i hem escollit l'arròs en llagosta.El sentir unànime dels sis comensals ha estat altament positiu, la qual cosa sempre es d'agrair, sobretot quan en la majoria de les ocasions el que sol ocórrer, és que l'organitzador surti escaldat.
La base culinària ha estat altament reforçada pel nivell que sempre aporta la penya alhora de la beguda, on de sobra és conegut el paladar fi de que disposem en l'elecció dels vins, que com sempre mai queda complagut en la primera ampolla i cal passar a altres de major qualitat. Tot i així, el restaurant s¡ha comportat i no s'ha excedit delo preu i fins i tot ens ha convidat als "xupitos" d'orujo blanc.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada