OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 14 d’abril del 2016

EIXIDA A MASCARELL (13/04/2016)

ANEU EN COMPTE EN PASSAR EL BELCAIRE
NO ANEU PER L'AIRE

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Mascarell (Bar Social). 
Bici: B.T.T.
EquipLa Vall d'Uixó: Jose, Pedro, Tomás i Joan.
Ruta: La Vall d'Uixó-Camí Moncofa- Polígon La Mesquita-Camí La Punta-Camí Xilxes-Xilxes-Platja de Xilxes-Platja de Moncofa-Platja de Nules-Platja de Borriana-Camí La Pedrera-Mascarell (Bar Social)-Nules-Camí Cabres-Camí La Punta-Polígon La Mesquita-La Vall d'Uixó.
Km. totals:55 km. 

Alguns pensareu que te a veure aquest titular d'avuí. L'explicació s'aclareix aviat, doncs en iniciar la marxa en direcció al nostre destí d'avuí, Mascarell, ho fem per error pel camí València i per retornar al camí adequat utilitzem una alternativa que suposava travessar el riu Belcaire per la zona de Carmaday. Doncs uns ho hem fet a peu; però Joan ho ha volgut fer a cavall i en l'últim moment que s'ix amb una pendent molt inclinada, al no donar-li prou impuls, la roda no ha pujat sinó que li ha fet l'efecte escaló pegant una volta de campana i en no poder treure els cala-peus ha anat a parar al llit del riu. Per sort una mata de tomatera silvestre li ha fet de jaç i fora de l'esglai no li ha passat res i hem reprès la marxa i fer sense problemes l'eixida programada. 
Camí que creua el riu Belcaire
El culpable de la volta de campana
El jaç que ha esmorteït la caiguda
De segur que a Vicent li recordarà aquest lloc per haver patit ell també un contratemps. Doncs, després de dos escarments ja devem aprendre la lliçó i com molt bé diu el refrany "El gat escaldat en aigua tèbia té prou". Ho no tornem a passar per aquí, o si ho fem, passem a peu.
El matí ha transcorregut d'una manera molt plaent, gaudint de la brisa de la mar i l'aroma de la flor del taronger fins arribar a prendre el poble emmurallat de Mascarell per el Portal de l'Horta.
Portal de l'Horta de Mascarell
El bar elegit és el mateix de l'altra vegada que estiguérem, el Centre social de Mascarell. Rés de l'altre món: però dins de la tònica general. Entre mos i mos hem analitzat la situació política que no s'aclareix, retraient els errors del líders polítics protagonistes de les negociacions i vaticinant els resultats electorals de unes inevitables eleccions. S'ha pagat els 5,5€ que ens han demanat i que en pagar s'ha produït tripijoc per part de Pedro i David del que alguns hem eixit beneficiats eixint-nos l'esmorzar de bades. 
A la tornada com estàvem en bona hora hem allargat la ruta, cosa que no li ha vingut bé a Pedro, no parant de maleir i recordar-nos que està d'obres (per si se'ns havia oblidat) i tenia que passar per no se on i parlar en no se qui i replegar no se que... Total que sense acomiadar-se allà on li ha rotat ha girat per un camí i fins avui encara estem esperant les disculpes. És més, quan hem arribat nosaltres al banquet s'ha fet l'encontradís per mofar-se i llençar-nos un tall de mànega. "ESE ES MI PEDRO"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada