OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 30 de març del 2016

EIXIDA A CANET (26/03/2016)

ESMORZAR PASQUER

VA PER TU, GUILLEM

Després de molt de temps sense eixir amb la morralla, he pogut aprofitar aquest dissabte de pasqua per a fer-ho. 
Però aquestes dates, per altra banda, són per a molts de compromisos familiars, i així no he pogut coincidir amb Jose, Vicent, Julio, Tony, Antonio,... La propera vegada serà. 
Així doncs, a les 9'45 h., s'hem assegut a taula Javi, David, Quique, Pedro, Joan i Tomás. Abans hem passat pel taulell per tal de demanar els cantells, avui cadascun diferent i David el séu ja clàssic plat de bacallà.
La conversa, com no, la mort de Cruyff, i això ha esdevingut en què si Guardiola, que si la independència, que si Gibraltar i els anglesos, que si la Guerra de Succesió, que si els Borbons i els Austries, que.... que quin rebentat ens han fet avui a Canet!. Un puntet passat de dolçor però de nota.
Al darrer avi, Tomás, li a vingut de gust fer-se càrrec de la despesa del esmorzar amb repito inclòs per als que han volgut.
Gràcies Tomás, moltes felicitats i a gaudir del nét.
La tornada, en despedir-nos de Javi, tots junts fins Almenara, on David amb una mica de pressa, ha girat per la via de servei de la autovia i Tomás amb ell.
Joan, Pedro i jo, hem continuat per la 340, enfortits pel vent de xaloc, el que ha fet que Pedro volguera anar fins la Vilavella. Al girar, és clar, l'enfortiment a passat a patiment i per a Pedro l'aire més què de xaloc li semblava de migjorn. Però amb tranquil.litat hem arrivat a bona hora.
Fins la pròxima. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada