OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 20 de febrer del 2016

DISSABTE 20/02/2016 EIXIDA A PETRÉS

20/02/2016
8:10 h arriba Joan i ens llancem a la carretera (Josep, Pedro, Tomàs, Joan i Vicent), un darrere de l'altre. Joan, al qual tot li és inversemblant, es llença cap endavant i diu allò de "allà vas cabàs" i no para fins arribar a escales. Allí ens reunifiquem i es canvien les tornes: passen davant Josep, Tomàs i Pedro i darrere Joan i Vicent que agarren la vena xerradora i abaixen un poc el ritme. I així passem per Algar, Alfara, Algímia i Torres Torres. Josep fa la volta curta avui, perquè té un soterrament al qual acudir, i se'n va per les Valls cap a casa.
Arribant a Estivella ens reunifiquem Pedro, Tomàs, Joan i Vicent. Abans d'arribar a Gilet es creua amb nosaltres i se'ns uneix "l'auelo Javi". A falta de Julio, que va directe cap a Petrés, ja estem tots.
Arribem a Petrés i directes al bar de la Cooperativa, com sempre. Julio ens ha guardat taula i ens asseiem. Julio pregunta "ve David?", "no ho sabem". El resultat ha estat que no. Esperem que a la propera vinga,........ o a la següent.
L'esmorzar ha estat bé, es va recuperant el nivell. El primer rebentat no ha estat be, el segon si (l'auelo Javi ens ha convidat al segon i ha dut la coca Petressana. Cal dir que el forner li ha preguntat a Javi per Pedro. Per què serà?). Tot i el convit del rebentat i la coca, Javi ens ha dit que ens convida el dissabte que ve en Almenara per haver sigut "uelo". "David, no pots fallar".
El dimarts dia 1 de març tenim l'eixida de l'Albufera. Quan ha eixit el tema de "l'eixida dels càtars" li hem dit a Julio que el recorregut que fem nosaltres és per carretera i dona la sensació que a li abelleix vindre. Pedro quan ho ha sentit ha dit que ell s'ho està pensant.
Eixim de Petrés, ens acomiadem de Javi i Julio i ens enfilem cap a casa. En arribar a la redona del "pontasgo" tenim un doble ensurt, que ens recorda que "per damunt de tot ens hem de fer veure pels cotxes". Vicent ha estat a punt de ser atropellat per un cotxe que en arribar a l'eixida de Sagunt no ha dubtat en eixir de la redona tallant-li el pas. Afortunadament ha tingut reflexos i ha tombat a la dreta a temps per a no ser arrollat pel cotxe. Tomàs ha tingut un episodi similar amb un camió que també ha eixit per la mateixa eixida sense pensar que els ciclistes que tenia a la dreta anaven a continuar per la redona Afortunadament tot ha quedat en dos ensurts. La conclussió continua sent que "els cotxes no ens veuen mai si no ens fem vore. Sobre tot en les redones cal senyalitzar cap on anem i fer-nos vore per a que els cotxes ens respecten. Ah! i Tot i aixina no fiar-nos mai! mai! mai!
Hem continuat per la Vilavella i hem arribat a La Vall a les 13:25 h, totalitzant 70 Km.
Dimecres que ve a Algar i dissabte a Almenara.
Una abraçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada