OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 18 de maig del 2015

EIXIDA A PETRÉS /16/05/2015)

16/5/15 Dissabte

Eixim a les 7:45 h. Puntuals.   Som, Josep, Pedro, Joan i jo mateix. No sabem si David eixirà i Tomàs ens ha avisat que no pot eixir.
La volta ha estat tranquil·leta. En veure que tenim temps, anem pel "Joncar" i dic tranquil·leta perquè hem anat xerrant tot el recorregut, si més no Josep i jo. Cal dir que Pedro ha aprofitat per fer algunes "escaramusses" i avançar-se unes quantes vegades. S'ho ha passat bé. Joan tota l'anada el darrer, de granera. En Gilet ens hem ajuntat amb els morrallers valentins (Javi i Julio i més tard Pablo) que també han eixit de València un poc més prompte del que tenien per costum.

A les 9:45 h estàvem en Petrés, asseguts al bar. Cal dir que hem estat al bar de la cantonada donat que el de la Cooperativa estava tancat. A les 10;00 h ha arribat Antonio i al minut David. Ens hem alegrat en veure a David que feia un parell de mesos (més o menys) que no venia en bici després de la caiguda. L'esmorzar ha estat bé. Hem tingut cacauets, olives, vi, "llimonà" i cervesa. Cadascú ha demanat l'entrepà que li ha abellit i el rebentat no estava mal. A les 11 h se'n van anar els de València i David, la resta ens vam quedar i encara vam fer un "aiguardent" (això sí: blanc).

A les 11:35 h mampreniem el viatge de tornada: Petrés, Les Valls, La Llosa, Xilxes, Moncofa, Nules, la Vilavella i la Vall. Remarcable l'actuació de Joan que per demostrar-li a Pedro el que veritablement és anar ràpid, va posar el turbo i ens va portar com "cagalló per séquia" al 35 i al 40 a partir de les Valls. Cal dir que va aconseguir el que pretenia i va despenjar a Pedro que, tot i que el varem esperar disminuint la marxa, no ens va agafar fins la redona del camí cabres (i encara per que el va arrossegar un altre cicliste que es va quedar en Nul.les i que en quedar-s'hi ens va piropejar dient que mai havia anat tant ràpid durant tant de temps).

Tot seguit, en la recta de Nules, Josep i Vicent es relaxem un poc mentre Joan torna a posar "marxa" i Pedro s'apega a ell. La relaxació ens va suposar despenjar-nos fins a la Vall donat que esperàvem que afluixarien i que, apretant nosaltres un poc els agafariem. No va ser així perquè Joan (es veu que volia batre algun rècord) no va afluixar i continuava a la "seua marxa" i tot i que nosaltres vam apretar després de la Vilavella, ja va ser impossible agafar-los.

 MEMOREIBOL.

Vam fer la xerradeta al banquet a les 12:45 h (féu càlculs).

Total km: 74 km


Una abraçada a tots: Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada