OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 4 de maig del 2015

EIXIDA A CANET D'ENBERENGUER (02/05/2015)

Primer dissabte de maig.

C A N E T
Sembla el títol d'una obra representada multitud de vegades amb èxit, però, sempre la mateixa cançó; algunes pincellades que aporten frescura, però, toca-li la trompa al xic. Eixida del lloc de costum: Pedro, Vicent, Tomàs i Joan; David quasi recuperat i Jose en la serra: Montán.
Recorregut, no el sabeu?. Xe! La Vall, Algar, Alfara, Algimia,Torres Torres, Estivella, Gilet,  Morvedre, el Port i Canet. En arribar ja estaven Julio, Xavier i Quique. Esmorzar de taula plena. Correcte. Bon rebentat. Tertulia llarga i entretinguda. En eixir Julio i Xavi ens diuen: "la semana que viene haremos una paradiña y recuperamos alguna de nuestras rutas, nos vemos a la otra. "De colló de mico aixi nosaltres també farem la nostra. Dimecres btt Faura bar la Muralla crec?; dissabte com i que manem, en principi posem Alcudia de Veo, ja vorem. Quique ens ha acompanyat fins la redona de Moncofa i natros per la Vilavella al banquet. Allí hem asserit les eixides i sense més que dir ens hem acomiadat fins el dimecres.

P.D. En la Vilavella de Nules Vicent y Joan han albirat el Museu Municipal dedicat als banys;una sala amb banyeres, taulells de ceràmica, tot molt bonic. No hem vist res més, però, una dona ens ha informat de records seus, entretinguda xarrada. Caldrà perdre's i visitar-lo més detingudament.
Joan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada