OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 8 de febrer del 2015

EIXIDA A PETRÉS (07/02/2015)

RUTA AMB BICI DE CARRETERA
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8:00 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/València
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Pedro, Vicent, Jose, Joan i Tomás. Des de València: Julio, Javi i Antonio.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar)-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.

Crònica:
Després d'un dissabte sense trobada en els amics valencians hem retornat a varar la barca a Petrés, no sense abans tindre que patir el fred que ens oferia l'oratge matinal i que de debò ha entrat en els nostres cossos i que en el meu cas concret, he necessitat d'un temps per a poder menjar cacaus, donat que els dits grossos de la ma els tenia insensibles.
Però no hem tardat en entrar en calor, si de cas es queixaven de tant en tant els que estaven en la trajectòria de la porta del bar i cada vegada que accedia algun client els arribava la ventolejada; però com que aquí, com diu Pedro, estem com en casa i per tenir al tio es mimen, doncs la temperatura ha revingut enseguida. Així que hem fet bon compte de tot el que hem demanat i del que no hem demanat a més dels afegitons. Si, perquè a més de l'esmorzar bàsic, la neboda de Joan ens ha sorprès en un dolç especial, res a veure en la coca petresana, ha estat un dolç pasta de full cobert d'un suflé bonissin i que ha acompanyat als rebentats de ron. I d'afegitó un repito de rebentat o xupito segons el desig de cadascú. Aquesta última ronda ha estat la convidada de Julio pel seu aniversari. Enguany els dos "guelos" de la penya han quedat com homens al convidar per separat. Possiblement alguns us haureu quedat fora de les dues o d'una d'elles. Dons ha pegar-li la pallissa al excusat. Igual la setmana que ve, que tornem al lloc, podeu fer les reclamacions o acudir per tirar-los de les orelles.
Lògicament tanta taula ha provocat una asseguda més llarga del compte, per tant la tornada s'ha retallat per Moncofa.

Kms totals: 63 kms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada