OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 21 de juliol del 2014

EIXIDA A PETRÉS (19/07/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa/València/Faura.
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose i Tomás. Des de Xilxes: Pedro, Joan, Quique, Sergi i Mª Pilar. Des de Moncofa: David, Paco Falcó i Xavier Pagés. Des de València: Javi i Julio. Des de Faura: Tony.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó/Xilxes.

Ressenya (David)
Una nova eixida a Petrés, i com ja és norma a l’estiu des de cinc llocs a saber: La Vall, Xilxes, Moncofa,València, i Faura, encara que podríem afegir Griegos, perquè vindre Tomás “aposta” és per destacar-ho.
De les trajectòries fins a Petrés poca cosa puc di, han segut ràpides ja que tots hem arribat abans de les 10 a la taula.
L’esmorzar com quasi mai: una taula per 13 comensals amb Paco i Pagés que han acudit en BTT per gaudir de la companyia de la Morralla. Cal dir que han triomfat els bocates de calamars pel seu volum i les peticions a Pedro per que pagués el bocates. Ell només havia dit de pagarel de Tomás. Ho ha fet? Jo no ho he vist. També destacarem la coca petresana que ens ha dut Pagés i que estava molt bona. De les converses han estat variades ja que la llargària de la taula no permetia un sol tema.



La tornada, per parts. Hem eixit davant els dos biqueros i David. Ens hem agrupat a l’altura de la creu de la Victòria, però, a la rotonda del Ventorrillo un cotxe ha tallat el grup i ja no s’ha reagrupat. Els de Moncofa a l’altura del Samba han “tirat” pel cami del Palmeral cap a casa. Allà pel Simba veiem a tres, Tomás, Joan i….
A partir d’ací vosaltres sabeu.

Tots en grup fins a La Vilavella, que com ja sabeu la nova costum, hi ha que parar a la font i questa vegada ha segut a requeriment de Toni que sembla li ha agradat. Potser degut a la bona publicitat de Pedro que amb el seu caràcter comercial (deu ser de l'època de viatjant de Segarra) li ha venut les mil i una propietats d'aquesta aigua miraculosa.
Quique i Sergi han preferit passar del tema i seguir cap a Xilxes per acurtar la calor quant abans. Jose i Tomàs hem contemplat com Toni, Pedro i Joan omplien els bidonets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada