OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 8 de juny del 2013

EIXIDA A L'ORONET- Bar el Chaparral- (08/06/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h..
Lloc de destí: Oronet (Bar el Claparral)
Equip: David, Jose, Pedro, Tomás, Quique, Joan i Toni. (Julio no ha aparegut i no ha dit res del perquè)
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Oronet-Algimia d'Alfara-Alfara de la Baronia-La Vall d'Uixó.
Fins ací haviem arribat el dimecres.
Avui hem girat a l'esquerra per arribar al bar el Chaparral
Arribada al bar el Chaparral
EsmorzarEn el Bar el Chaparral hi ha un bon moviment de gent, majoritàriament ciclistes i moters. Açò fa que tinguin un bon planter de cambrers i un menú variat. Alguns hem demanat el bocata Chaparral a suggerència del cambrer i ho hem encertat front a l'enveja de Pedro.
IncidènciesAvui Pedro, Tomás, Quique i Jose hem abordat per segona vegada en tres dies l'ascens a l'Oronet. La ruta ha estat en funció del cap de cadascú. Aixi David que ha estat puntual en el lloc d'eixida després obsessionat en que tenia que pujar davant al seu aire ha tallat per Algimia i no ha donat la volta per Algar. Pedro quan ha començat el port a saltat amb la idea de agarrar a David, cosa que ho ha aconseguit a meitat de port. Tomás i Jose més reservons hem pujat poc a poc i a meitat de port ens ha alcançat Joan que venia des de Benifairo de les Valls de fer la guardia. En l'alt de l'Oronet ens hem agrupat tots per tal d'accedir junt al bar el Chaparral. Ja allí han vingut primer Quique des de Xilxes i més tard Toni.
La tornada ha estat pel mateix lloc salvant el pas per Algar degut a que Jose tenia presa i açò s'ha reflectit en la baixada ràpida del port, un xicotet paró per esperar a Pedro i Joan i seguir fins Algimia on hem despedit a Joan que tornava al cau de sa mare a Benifairó. Ací Jose impulsat per la presa s'ha avançat i ha manifestat a David la intenció d'anar-se tot seguit per la carretera nacional amb un ritme que vull ressaltar pel satisfet que estic. He comptabilitzat que he fet 30 Km des de l'Oronet a La Vall en 50 minuts, això hem dóna una mitjana de 36 Km. De fet la pujada a Escales he pogut posar la bici a 41 i ja de cara a La Vall el pinyo xicotet i el que les cames han permès.
Kms totals: 63km.

PD: Disculpa de Julio: 
Pues no tenía claro lo del Oronet, creía que era sábado valenciano. Antonio no podía venir, yo tengo albañil en casa y Javi ha venido a almorzar a mi casa y hemos hablado de la salida al Oronet pero creíamos que era para el sábado venidero. Disculpa mi despiste y una abraçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada