OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 12 de juny del 2013

EIXIDA A BENAVITES (12/06/2013)


FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8 h.
Lloc de destí: Benavites
Equip: Pedro, Jose, Tomás i Quique
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Quart-Benavites (esmorzar)-Almenara-La Llosa-Xilxes-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.
Desviament cap a les Valls des de Torres, Torres
Quan es deixa la població de La Vilavella ve un tram en lleuger ascens que invita a llançar la bicicleta amb el plat i que avui Pedro ens ha recordat que ho solia fer a 12 i que avui anavem a 25
Esmorzar: Immillorable  Un pa bufalenc farcit de mescla, el típic llomello amb pisto; pero que se n'eixia per les vores. Destacar que a l'habitua cacaus i olives ens han tret cebeta i cogombre en vinagre. I per acabar, els carajillos de 10.
Incidències: Ruta tranquil:la. Segurament estarem parlant de la ruta més segura que fem. Es nota que Pedro està més motivat, doncs el que fa uns mesos era una ruta cansina, s'ha convertit ara en que hi ha que espavilar i donar-li als pedals i que hauria que buscar-se alternatives més exigents. El que fa el cap. I tan sols per canviar de rodes. Qui ho anava a dir. En aquest ànim sembla que la tornada per la Vilavella serà fixa. Damunt Tomás està en forma i no protesta, es més ens cronometra i ens anuncia que de Benavites a La Vall hem vingut en poc més d'una hora. La conclusió és que l'eixida de dues vegades a la setmana, encara que siguen rutes suaus, provoca un bon estat de forma i que portem la bicicleta amb alegria i sense fatigar-se.
Kms totals: 64km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada