OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 1 de juny del 2013

CANET D'EN BERENGUER (01/06/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8 h.
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer
Equip: Pedro, Jose, Tomás, David, Joan, Quique i Julio.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres - Estivella- Gilet- Sagunt-Canet (esmorzar)-Les Valls-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.
Esmorzar: El de costum amb coca inclosa. El servici avui ha estat ràpid i atent.
Incidències: Comentar que el negoci de les rodes de Tomás per a Pedro ja ha arribat a bon terme. El tracte s'ha tancat i Pedro ja llueix les rodes de Tomás amb les corresponents adaptacions a Campanyolo com ha segut el tindre que canviar els pinyos. Pedro està molt pagat i s'ha notat en que estava més motivat i no ha parat de lloar les aventatges de la nova situació, lo lleugera que roda i que ha augmentat la velocitat. Això i el cap que també apreta ha estat tota la ruta tirant. A veurem el que dura. Està esperant trobar-se en una pujada llarga, ja que diu que en les costes curtes, baixades i pla no té res a fer. El dimecres i el dissabte que anirem a l'Oronet ho sabrem.
Pujada del Randero.
En principi aci hauria d'estar una foto amb l'equip de la Morralla pujant i treta per David;  però els mtijans tècnics han fallat de moment i esperem que quan es sol·lucione canviar-la
Kms totals: 76 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada