OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 18 de maig del 2013

EIXIDA A PETRÉS (18/05/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc de destí: Petrés
Equip: Pedro, Jose, Tomás, Vicent, Joan, David, i Julio.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres - Estivella- Gilet- Petrés (esmorzar)-Almenara-lLa Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.
Gilet
Esmorzar: El de costum. Poca varietat en els bocates ja que tots hem demanat entrepans de calamars o puntilles. Hem recuperat el cremaet de conyac en el pixeret amb foc i en un bon grapat de grans de cafè dins. En quant a la qualitat ha hagut diversitat d'opinions.
Incidències: Avui ens limitarem a tornar la dignitat a Pedro que degut a les últimes mencions sobre el seu estat de forma estava prou infravalorat i li ha picat l'amor propi i avui hi ha que donar-li tot el merit que es mereix. Ha estat "gallofo" des del primer moment i ha donat la talla en tots els trams de l'itinerari, tant si era pujada, com si era pla, si pegava l'aire de cara (que avui en feia prou) com sinó. En cap moment ha amagat la cara i no ha perdut roda, es més des de el Simba fins a La Vall s'ha posat davant i a un bon ritme no ha parat. Així que "al Cesar lo que es del Cesar"
Kms totals: 65 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada