OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 8 de maig del 2013

EIXIDA A CÀRRICA (08/05/2013)

Com diu la dita: "A la tercera va la vençuda" I això és el que ha ocorregut avui, després de tres intents per anar a Càrrica avui ha pogut ser, almenys per a Pedro, Jose, Tomàs i Quique.
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8 h.
Lloc de destí: Càrrica
Equip: Pedro, Jose, Tomás i Quique
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Sot de Ferrer-Soneja-Geldo-Segorb-Càrrica (esmorzar-Bar Serapios)-Tornada pel mateix lloc menys el tram d'Algar que l'hem fet per la presa.
Esmorzar: Bocates descomunals i ben farcits i repito de carajillo (el segon gentilesa de Tomàs, després d'una provocació de l'ama del bar que s'ha atrevit a preguntar si en volíem un altre i es clar, no som de pedra i ha faltat poc per agarrar-li la paraula).
Incidències: Ruta molt tranquil·la i ens hem sentit comodes almeny els que hem vingut de La Vall, més calent ha arribat Quique que ho ha fet des de Paterna i per Gàtova; però tractant-se d'ell no li suposa gaire sacrifici.
Anomenar que a la porta del bar s'ha mantingut una conversa de rodes de bicicleta a conseqüència de que Tomàs s'ha posat a mesurar l'amplària de les llànties de les rodes i la demostració de lo fines que giren les seves rodes i lo poc que li quedaven per girar en la seva bici, donat que en dos dies en tendria unes altres i que per 100€, si Pedro les volia eren d'ell i amb l'al·licient de que aquestes rodes li permetrien guanyar a Jose. En principi els euros com ja sabeu, a Pedro li piquen, i no es decidia; en ixes Tomàs afegix un comentari que desestabilitza a Pedro, aquestes rodes estaven compromeses en David i debades; però que si ell pagava els 100€ i David acceptava eren per a Pedro. Açò no pareix agradar-li a Pedro que a David debades i a ell pagant; però a la fi a donat el si i la cosa ja no sé com quedarà. La resposta en l'eixida d'aquest dissabte.
Com he dit abans, a la tornada i després de molts intents de Pedro de que entràrem a la presa d'Algar, avui quan hem passat per la cruïlla, no ho he pensat dues vegades i he girat en eixa direcció. És una baixada pronunciada que invita a fer-la al contrari, o siga des d'Algar cap amunt. Hem quedat que al proper dia ho farem.
Presa d'Algar
Kms totals: 66 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada