OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 11 de maig del 2013

EIXIDA A ESLIDA (11/05/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8 h.
Lloc de destí: Eslida
Equip: Pedro, Jose, Tomás i David
Ruta: La Vall d'Uixó-Fondeguilla-Port del Marianet-Xovar-Port d'Eslida-Eslida (esmorzar-Bar Paquita)-Artana-La Vilavella-Nules-Moncofa-La Vall d'Uixó.
Esmorzar: El tradicional ciclista ams l'amanida que si la llevara no passaria res, uns pocs cacaus, el típic vi macabeu amb llimonada i per acabar un carajillo que estava dels millors en un temps. Tot ell acompanyat del remuc de Pedro, despotricant de les ganes que tenim de pagar 7€ i l'alegria que li donem a la senyora de los ojos verdes. Sense comentaris, és un discurs esgotat. Però la veritat siga dita hem de reconéixer que és molt car.
Incidències: La ruta d'avui pels ports del Marianet i Eslida feia molt de temps que no la feiem i hem coincidit els tres en que és una llàstima no la fem més vegades. La veritat que a la marxa que l'hem agafat no hem patit gens i ens hem sentit molt agust.
Port del Marianet
Port d'Eslida (Caseta el Negre)
Kms totals: 58 km.
P.D. La sol·lució a on van a parar les rodes de Tomàs ha quedat enlaire degut a un problema d'incompabilitat entre el grup Campagnolo i el Simano. Es necessita una xicoteta modificació que suposa un increment de 35€ i si ja tenia dubtes Pedro, ara crec que s'ha gelat més. Bé la intriga segueix i ja sabrem el final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada