OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 12 de març del 2013

EIXIDA A TORRES TORRES (12/03/2013)

Avui hem adelantat l'eixida al dimarts per tal d'afavorir a Pedro, ja que demà se'n va de viatge de l'Inserso i aixi podia aprofitar una eixida.


FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8,15h.
Lloc de destí: Torres Torres
Equip: Pedro, Jose i Tomás.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia dAlfara-Torres, Torres (esmorzar)-Els Valls-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.
EsmorzarAvui anem a ampliar la informació sobre la peculiaritat d'aquest bar. Ja sabeu d'altres vegades de que en aquest bar impera l'autoservici i que els clients assidus s'abastixen de tot. Doncs bé la infraestructura funciona de la següent manera: Cada client té la seva taula de costum, arriben amb el seu bocata de casa i el primer que arriba del grup d'amics s'apropa als diferents punts d'abastiment. El vi te dos punts: les ampolles encetades i no consumides estan sobre una taula i serveixen pel dia següent i si s'ha d'encetar van directament al corral si el volen calent o a la nevera si el volen fresc. Hi han dos tipus de vi: Un negre corrent del mercat i que per obrir-ho es fa us del pertinent lleva suros que va de taula en taula a mesura que es necessita. Un altre vi es de la bodega de Requena comprat a granel del tipus moscatell i que es beu jove i que té un sabor com a suc de raïm. Aquest es presenta en una garrafa de plàstic de 8 litres de la que cadascú es mesura en ampolles de plàstic de 1l. i mig. Aquest vi té una graduació més alta i es beu en coneixement.
Els cacaus s'agafen directament del sac a grapats i deixat al mig de la taula. De la cuina es treuen les olives, la ceba i la tomata partida. Tan sols els serveixen els cafès i carajillos.
Nosaltres som els únics que demanem bocata i ens serveixen; però hem quedat que la propera vegada participarem d'aquesta moguda.
Avui Pedro ja ha estat més relaxat i va assumint que el lloc és bo i s'ha pegat una fartada que ha apurat els cacaus i les dos classes de vi.
Incidències: No és conya; però a l'eixida del bar ens hem trobat que la roda de Tomàs estava punxada. Si la teoria que estem mantenint de que les punxades es produïxen prop de zones d'alterne ens queda per esbrinar si el bar aquest té una doble activitat. Açò ho indagarem la propera vegada.
Però és que a l'arribada a la redona de Moncofa allí estava la xicona de torn i ja et veus a Pedro tot nerviós i jo he agarrat totes les pedres del camí per veure si punxava; però es veu que rodes noves aguanten més i ens hem tingut que conformar en les típica frase. " tapate niña que te costiparas" i girons de colls fins perdre-la de vista.
Kms totals: 55km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada