OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 31 de març del 2013

EIXIDA A ESLIDA (30/03/2013)

Aquest dissabte de Setmana Santa ha estat marcat per dues coses: En primer lloc per la baixa assistència de components de la penya, ja que o bé estan voltant per eixe món o bé com David que té a la dona operada i del que desitgem una ràpida recuperació i que aquesta siga la definitiva i acabe en la mala ratxa. Per l'altre costat el protagonista principal ha esta el vent molt pudent a l'anada i més benevolent a la tornada.
Aquesta situació desfavorable l'hem patida Pedro, Joan, Jose i Quique. Malgrat el contratemps, açò no ha impedit que Pedro provocara contínuament i fent barrena en cadascuna de les ocasions que ho ha intentat. No deprendrà mai. On va un pes ploma a competir en altres que carreguem de kgs.
En quant a l'esmorzar, el de costum; però alguna cosa si que ha canviat en la Paquita, no sé si per el preu o perquè ahir era un dia tonto, la cosa és que no hi havien ciclistes. Això si el bar estava ple en aquest cas de Pasquers i motoristes. La Paquita igual que els gats sempre cau de peu i a la fi la butxaca plena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada